HANİFE YEŞİLYURT
ÖĞRETİM GÖREVLİSİ (UYGULAMALI BİRİM)

HANİFE YEŞİLYURT

MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ/REKTÖRLÜK/

Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı Pazarlama Girişimcilik ve Pazarlama, Ürün ve Marka Yönetimi, Ürün Tasarımı hanifeyesilyurt[at]artuklu.edu.tr
Araştırmacı ID : 334961

ORCID:0000-0003-2140-367X

Birlikte çalıştığı yazarlarBirlikte çalıştığı kişiler
  • Öğrenim Bilgisi
  • 2021
  • MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ

    LİSANSÜSTÜ EĞİTİM ENSTİTÜSÜ İŞLETME (YL) (TEZLİ)
  • 2017-2020
  • ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ

    SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU TIBBİ HİZMETLER VE TEKNİKLER BÖLÜMÜ
  • 2016-2020
  • ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)
    Tez adı: İncir (Ficus carica L.) kabuğu ununun yağ ikamesi ve fonksiyonelleştirici olarak köfte üretiminde kullanım potansiyeli
  • 2016-2020
  • ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ

    EĞİTİM FAKÜLTESİ YABANCI DİLLER EĞİTİMİ BÖLÜMÜ
  • 2016-2018
  • ANADOLU ÜNİVERSİTESİ

    AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ HUKUK BÖLÜMÜ
  • 2001-2003
  • ANADOLU ÜNİVERSİTESİ

    İŞLETME FAKÜLTESİ İŞLETME BÖLÜMÜ