GÖKNUR SÜRENGİL
DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ

GÖKNUR SÜRENGİL

ISPARTA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ/EĞİRDİR SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ/SU ÜRÜNLERİ AVLAMA VE İŞLEME TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ/İŞLEME TEKNOLOJİSİ ANABİLİM DALI/

Ziraat ve Orman ve Su Ürünleri Temel Alanı Su Ürünleri Su Ürünleri İşleme Teknolojileri, Sucul Biyoteknoloji, Su Ürünleri Avlama Teknolojileri goknursurengil[at]isparta.edu.tr
Araştırmacı ID : 310718

ORCID:0000-0002-4560-7856

Birlikte çalıştığı yazarlarBirlikte çalıştığı kişiler
  • Akademik Görevler
  • 2025
  • ISPARTA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ

    EĞİRDİR SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ SU ÜRÜNLERİ AVLAMA VE İŞLEME TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ
  • 2021-2025
  • ISPARTA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ

    EĞİRDİR SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ SU ÜRÜNLERİ AVLAMA VE İŞLEME TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ
  • Öğrenim Bilgisi
  • 2020-2020
  • ISPARTA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ

    LİSANSÜSTÜ EĞİTİM ENSTİTÜSÜ SU ÜRÜNLERİ AVLAMA VE İŞLEME TEKNOLOJİSİ (DR)
    Tez adı: Fermente alabalık üretiminde starter kültür (Lactobacillus sakei ve Saccharomyces cerevisiae) kullanımı ve ürün kalitesine etkisi
  • 2011-2014
  • EGE ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ İŞLEME TEKNOLOJİSİ (YL) (TEZLİ)
    Tez adı: Defne (Laurus nobilis) ve fesleğen (Ocimum basilicum) ekstraktları kullanılarak üretilen yenilebilir filmlerin alabalık (Oncorhynchus mykiss) filetolarına etkilerinin tespiti
  • 2005-2010
  • EGE ÜNİVERSİTESİ

    SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ SU ÜRÜNLERİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ