ESRA ACAR SOYKUT
PROFESÖR

ESRA ACAR SOYKUT

BOLU ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ/MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI/

Mühendislik Temel Alanı Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Mikrobiyolojisi, Gıda Biyoteknolojisi, Gıda Hijyeni ve Sanitasyonu esra.acarsoykut[at]ibu.edu.tr
Araştırmacı ID : 200231

ORCID:0000-0002-6639-4212

Birlikte çalıştığı yazarlarBirlikte çalıştığı kişiler
  • Akademik Görevler
  • 2022
  • ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ

    MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
  • 2019
  • BOLU ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ

    YENİÇAĞA YAŞAR ÇELİK MESLEK YÜKSEKOKULU GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ
  • 2018
  • ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ

    YENİÇAĞA YAŞAR ÇELİK MESLEK YÜKSEKOKULU GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ
  • 2009
  • YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ

    ÖZALP MESLEK YÜKSEKOKULU GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ
  • Öğrenim Bilgisi
  • 2002-2007
  • ANKARA ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR)
    Tez adı: Streptococcus thermophilus ve Lactobacillus bulgaricus virülent fajlarının replikasyon parametreleri, kapsid protein profilleri ve restriksiyon endonükleaz analizleri esas alınarak tanımlanmaları ve sınıflandırılmaları
  • 1999-2002
  • ANKARA ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)
    Tez adı: Yoğurt starter kültür fajlarının elektron mikroskobu ile morfolojik karakterizasyonu
  • 1993-1998
  • HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ

    MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ