MUHAMMET KUDDUSİ ERHAN
DOÇENT

MUHAMMET KUDDUSİ ERHAN

AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN ÜNİVERSİTESİ/MESLEK YÜKSEKOKULU/BİTKİSEL VE HAYVANSAL ÜRETİM BÖLÜMÜ/ORGANİK TARIM PR./

Ziraat ve Orman ve Su Ürünleri Temel Alanı Zootekni Hayvan Besleme, Yem Teknolojisi mkerhan[at]agri.edu.tr
Araştırmacı ID : 182391

ORCID:0000-0003-4115-8747

Birlikte çalıştığı yazarlarBirlikte çalıştığı kişiler
  • Akademik Görevler
  • 2020
  • AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN ÜNİVERSİTESİ

    MESLEK YÜKSEKOKULU BİTKİSEL VE HAYVANSAL ÜRETİM BÖLÜMÜ
  • 2012
  • AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN ÜNİVERSİTESİ

    MESLEK YÜKSEKOKULU BİTKİSEL VE HAYVANSAL ÜRETİM BÖLÜMÜ
  • 2011
  • ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ

    NARMAN MESLEK YÜKSEKOKULU
  • 2005
  • ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ZOOTEKNİ (YL) (TEZLİ) (İNGİLİZCE)
  • Öğrenim Bilgisi
  • 2005-2012
  • ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YEMLER VE HAYVAN BESLEME (DR)
    Tez adı: Etlik piliç rasyonlarına narenciye esans yağı ilavesinin performans, kesim, doku yağ asidi kompozisyonu, incebağırsak mikroflorası ve histopatolojisi ile bazı önemli kan parametreleri üzerine etkileri
  • 2002-2005
  • ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YEMLER VE HAYVAN BESLEME (YL) (TEZLİ)
    Tez adı: Sıcak strese maruz bırakılan yumurta tavuklarının rasyonlarına katılan vitamin E ve C’xxnin performans, yumurta kalitesi, kalp ve karaciğer üzerine histopatolojik etkileri
  • 1998-2002
  • ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ

    ZİRAAT FAKÜLTESİ ZOOTEKNİ BÖLÜMÜ