KARAPINAR AYDOĞANLAR MESLEK YÜKSEKOKULU GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ
2010-2022
SELÇUK ÜNİVERSİTESİ
KARAPINAR AYDOĞANLAR MESLEK YÜKSEKOKULU GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ
Öğrenim Bilgisi
2011-2017
SELÇUK ÜNİVERSİTESİ
ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
Tez adı: Tam olgunlaşmadan hasat edilen buğday unu ile zenginleştirilen yoğurdun probiyotik ve prebiyotik özelliklerinin belirlenmesi
2005-2008
SELÇUK ÜNİVERSİTESİ
ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
Tez adı: Yoğurt kültürü ile birlikte kullanılan probiyotik ve eksopolisakkarit oluşturan mikroorganizmaların yulaf bozasının bazı kalitatif özelliklerine etkisi