ÇİĞDEM KONAK GÖKTEPE
DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ

ÇİĞDEM KONAK GÖKTEPE

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ/KARAPINAR AYDOĞANLAR MESLEK YÜKSEKOKULU/GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ/SÜT VE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ PR./

Mühendislik Temel Alanı Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Süt Teknolojisi, Gıda Bilimi, Gıda Teknolojileri ckonak[at]selcuk.edu.tr
Araştırmacı ID : 115219

ORCID:0000-0003-4615-1050

Birlikte çalıştığı yazarlarBirlikte çalıştığı kişiler
  • Akademik Görevler
  • 2022
  • SELÇUK ÜNİVERSİTESİ

    KARAPINAR AYDOĞANLAR MESLEK YÜKSEKOKULU GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ
  • 2010-2022
  • SELÇUK ÜNİVERSİTESİ

    KARAPINAR AYDOĞANLAR MESLEK YÜKSEKOKULU GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ
  • Öğrenim Bilgisi
  • 2011-2017
  • SELÇUK ÜNİVERSİTESİ

    ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
    Tez adı: Tam olgunlaşmadan hasat edilen buğday unu ile zenginleştirilen yoğurdun probiyotik ve prebiyotik özelliklerinin belirlenmesi
  • 2005-2008
  • SELÇUK ÜNİVERSİTESİ

    ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
    Tez adı: Yoğurt kültürü ile birlikte kullanılan probiyotik ve eksopolisakkarit oluşturan mikroorganizmaların yulaf bozasının bazı kalitatif özelliklerine etkisi
  • 2001-2005
  • SELÇUK ÜNİVERSİTESİ

    ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ