Toggle navigation
Anasayfa
Türkçe
English
Akademisyenler
Kitaplar
Patentler
Projeler
Makaleler
Bildiriler
Sanatsal faaliyetler
Tezler
Toggle navigation
Profili
Kişisel Bilgiler
Kitaplar
Makaleler
Bildiriler
Projeler
Dersler
Yönetilen Tezler
Ödüller
Patentler
Üyelikler
Sanatsal faaliyetler
İdari Görevler
Üniversite Dışı Deneyim
Son güncelleme: 30.01.2024
15660
PROFESÖR
MEHMET YEKTA GÖKSUNGUR
EGE ÜNİVERSİTESİ/MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA TEKNOLOJİSİ ANABİLİM DALI/
Mühendislik Temel Alanı
Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Gıda Biyoteknolojisi, Fermantasyon Teknolojileri, Gıda Teknolojileri
yekta.goksungur[at]ege.edu.tr
7E308FF9A893F4D1
Araştırmacı ID : 15660
ORCID:0000-0002-5166-6561
Birlikte çalıştığı kişiler
Akademik Görevler
2011
EGE ÜNİVERSİTESİ
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
2005
EGE ÜNİVERSİTESİ
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
2001
EGE ÜNİVERSİTESİ
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
1991
EGE ÜNİVERSİTESİ
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
Öğrenim Bilgisi
1993-1998
EGE ÜNİVERSİTESİ
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR)
Tez adı: Melastan laktik asit üretiminde farklı üretim tekniklerinin kullanılabilirliği ve üretim parametrelerinin optimizasyonu
1990-1993
EGE ÜNİVERSİTESİ
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA TEKNOLOJİSİ (YL) (TEZLİ)
Tez adı: Maya ekstratı üretimi
1986-1990
EGE ÜNİVERSİTESİ
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
×
Araştırmacı Listem
Araştırmacı Listem
0