Toggle navigation
Anasayfa
Türkçe
English
Akademisyenler
Kitaplar
Patentler
Projeler
Makaleler
Bildiriler
Sanatsal faaliyetler
Tezler
Toggle navigation
Profili
Kişisel Bilgiler
Kitaplar
Makaleler
Bildiriler
Projeler
Dersler
Yönetilen Tezler
Ödüller
Patentler
Üyelikler
Sanatsal faaliyetler
İdari Görevler
Üniversite Dışı Deneyim
Son güncelleme: 24.05.2024
215425
DOÇENT
OSMAN ÇAVUŞ
BOLU ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ/TURİZM FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI/
Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı
Turizm
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
osmancavus[at]ibu.edu.tr
781A8B1B76643DD9
Araştırmacı ID : 215425
ORCID:0000-0002-9815-4424
Birlikte çalıştığı kişiler
Akademik Görevler
2020
ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ
BOLU TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
2015
ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ
MENGEN MESLEK YÜKSEKOKULU
Öğrenim Bilgisi
2015-2020
ANKARA HACI BAYRAM VELİ ÜNİVERSİTESİ
LİSANSÜSTÜ EĞİTİM ENSTİTÜSÜ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI (DR)
Tez adı: Michelin yıldızlı restoranların başarı faktörlerinin ve standartlarının belirlenmesi: İspanya San Sebastian örneği
2012-2014
University of Greenwich {England}
Tez adı: The level of knowledge amongst small and medium enterprises of the quality and safety issues impacting on the re-use of cooking oil
2007-2012
LEFKE AVRUPA ÜNİVERSİTESİ
TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ YÜKSEKOKULU GASTRONOMİ BÖLÜMÜ
×
Araştırmacı Listem
Araştırmacı Listem
0