OSMAN ÇAVUŞ
DOÇENT

OSMAN ÇAVUŞ

BOLU ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ/TURİZM FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI/

Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı Turizm Gastronomi ve Mutfak Sanatları osmancavus[at]ibu.edu.tr
Araştırmacı ID : 215425

ORCID:0000-0002-9815-4424

Birlikte çalıştığı yazarlarBirlikte çalıştığı kişiler
  • Akademik Görevler
  • 2020
  • ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ

    BOLU TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
  • 2015
  • ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ

    MENGEN MESLEK YÜKSEKOKULU
  • Öğrenim Bilgisi
  • 2015-2020
  • ANKARA HACI BAYRAM VELİ ÜNİVERSİTESİ

    LİSANSÜSTÜ EĞİTİM ENSTİTÜSÜ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI (DR)
    Tez adı: Michelin yıldızlı restoranların başarı faktörlerinin ve standartlarının belirlenmesi: İspanya San Sebastian örneği
  • 2012-2014
  • University of Greenwich {England}

    Tez adı: The level of knowledge amongst small and medium enterprises of the quality and safety issues impacting on the re-use of cooking oil
  • 2007-2012
  • LEFKE AVRUPA ÜNİVERSİTESİ

    TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ YÜKSEKOKULU GASTRONOMİ BÖLÜMÜ