Toggle navigation
Anasayfa
Türkçe
English
Akademisyenler
Kitaplar
Patentler
Projeler
Makaleler
Bildiriler
Sanatsal faaliyetler
Tezler
Toggle navigation
Profili
Kişisel Bilgiler
Kitaplar
Makaleler
Bildiriler
Projeler
Dersler
Yönetilen Tezler
Ödüller
Patentler
Üyelikler
Sanatsal faaliyetler
İdari Görevler
Üniversite Dışı Deneyim
Son güncelleme: 03.04.2024
14177
DOÇENT
ALPER KURNAZ
BOLU ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ/TURİZM FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI/
Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı
Turizm
Gastronomi, Otel İşletmeciliği
alperkurnaz[at]ibu.edu.tr
756A3C6665A94158
Araştırmacı ID : 14177
ORCID:0000-0001-5288-0706
Birlikte çalıştığı kişiler
Akademik Görevler
2020
BOLU ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ
TURİZM FAKÜLTESİ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
2019
BOLU ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ
TURİZM FAKÜLTESİ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
2014
MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ
MARMARİS TURİZM MESLEK YÜKSEKOKULU OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ
2010
MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ
DATÇA KAZIM YILMAZ MESLEK YÜKSEKOKULU OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ
Öğrenim Bilgisi
2013-2017
ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ
SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ (DR)
Tez adı: Sürdürülebilir gastronomi kapsamında yeşil restoranların hizmet kalitesi algısının GRSERV ile ölçümü: İstanbul örneği
2008-2011
MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ
SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ (YL) (TEZLİ)
Tez adı: Yiyecek içecek işletmelerinde hizmet kalitesinin ölçümü: Marmaris örneği
2004-2007
BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ
TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU KONAKLAMA İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ
2002-2004
BOLU ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ
BOLU MESLEK YÜKSEKOKULU OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ
×
Araştırmacı Listem
Araştırmacı Listem
0