ALPER KURNAZ
DOÇENT

ALPER KURNAZ

BOLU ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ/TURİZM FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI/

Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı Turizm Gastronomi, Otel İşletmeciliği alperkurnaz[at]ibu.edu.tr
Araştırmacı ID : 14177

ORCID:0000-0001-5288-0706

Birlikte çalıştığı yazarlarBirlikte çalıştığı kişiler
  • Akademik Görevler
  • 2020
  • BOLU ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ

    TURİZM FAKÜLTESİ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
  • 2019
  • BOLU ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ

    TURİZM FAKÜLTESİ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
  • 2014
  • MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ

    MARMARİS TURİZM MESLEK YÜKSEKOKULU OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ
  • 2010
  • MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ

    DATÇA KAZIM YILMAZ MESLEK YÜKSEKOKULU OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ
  • Öğrenim Bilgisi
  • 2013-2017
  • ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ

    SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ (DR)
    Tez adı: Sürdürülebilir gastronomi kapsamında yeşil restoranların hizmet kalitesi algısının GRSERV ile ölçümü: İstanbul örneği
  • 2008-2011
  • MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ

    SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ (YL) (TEZLİ)
    Tez adı: Yiyecek içecek işletmelerinde hizmet kalitesinin ölçümü: Marmaris örneği
  • 2004-2007
  • BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ

    TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU KONAKLAMA İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ
  • 2002-2004
  • BOLU ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ

    BOLU MESLEK YÜKSEKOKULU OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ