Toggle navigation
Anasayfa
Türkçe
English
Akademisyenler
Kitaplar
Patentler
Projeler
Makaleler
Bildiriler
Sanatsal faaliyetler
Tezler
Toggle navigation
Profili
Kişisel Bilgiler
Kitaplar
Makaleler
Bildiriler
Projeler
Dersler
Yönetilen Tezler
Ödüller
Patentler
Üyelikler
Sanatsal faaliyetler
İdari Görevler
Üniversite Dışı Deneyim
Son güncelleme: 12.01.2024
309057
ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ
SEVİM USTA DİŞSİZ
SAKARYA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ/TURİZM FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI/
Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı
Turizm
Gastronomi
sevimusta[at]subu.edu.tr
710ECCA022A0EC00
Araştırmacı ID : 309057
ORCID:0000-0002-7918-6383
Birlikte çalıştığı kişiler
Akademik Görevler
2019
SAKARYA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ
TURİZM FAKÜLTESİ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
Öğrenim Bilgisi
2022
SAKARYA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ
LİSANSÜSTÜ EĞİTİM ENSTİTÜSÜ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI (DR)
2020
ANKARA HACI BAYRAM VELİ ÜNİVERSİTESİ
LİSANSÜSTÜ EĞİTİM ENSTİTÜSÜ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI (DR)
2017-2020
GAZİ ÜNİVERSİTESİ
SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI (YL) (TEZLİ)
Tez adı: Çerkes Mutfak Kültürünün Sürdürülebilirliği Üzerine Bir Çalışma: Sakarya İli Örneği
2013-2017
GAZİ ÜNİVERSİTESİ
TURİZM FAKÜLTESİ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
×
Araştırmacı Listem
Araştırmacı Listem
0