SEVİM USTA DİŞSİZ
ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ

SEVİM USTA DİŞSİZ

SAKARYA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ/TURİZM FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI/

Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı Turizm Gastronomi sevimusta[at]subu.edu.tr
Araştırmacı ID : 309057

ORCID:0000-0002-7918-6383

Birlikte çalıştığı yazarlarBirlikte çalıştığı kişiler
  • Akademik Görevler
  • 2019
  • SAKARYA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ

    TURİZM FAKÜLTESİ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
  • Öğrenim Bilgisi
  • 2022
  • SAKARYA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ

    LİSANSÜSTÜ EĞİTİM ENSTİTÜSÜ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI (DR)
  • 2020
  • ANKARA HACI BAYRAM VELİ ÜNİVERSİTESİ

    LİSANSÜSTÜ EĞİTİM ENSTİTÜSÜ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI (DR)
  • 2017-2020
  • GAZİ ÜNİVERSİTESİ

    SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI (YL) (TEZLİ)
    Tez adı: Çerkes Mutfak Kültürünün Sürdürülebilirliği Üzerine Bir Çalışma: Sakarya İli Örneği
  • 2013-2017
  • GAZİ ÜNİVERSİTESİ

    TURİZM FAKÜLTESİ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ