FATİH RENÇBER
ÖĞRETİM GÖREVLİSİ (DERS VERMEKLE GÖREVLİ)

FATİH RENÇBER

MUŞ ALPARSLAN ÜNİVERSİTESİ/SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU/OTEL LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ/AŞÇILIK PR./

Mühendislik Temel Alanı Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Süt Teknolojisi, Gıda Mikrobiyolojisi, Gıda Bilimi f.rencber[at]alparslan.edu.tr
Araştırmacı ID : 270379

ORCID:0000-0002-1240-8228

Birlikte çalıştığı yazarlarBirlikte çalıştığı kişiler
  • Akademik Görevler
  • 2017
  • MUŞ ALPARSLAN ÜNİVERSİTESİ

    TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ
  • Öğrenim Bilgisi
  • 2019-2020
  • HARRAN ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR)
  • 2013-2016
  • HARRAN ÜNİVERSİTESİ

    ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
    Tez adı: Oğlak derisi ve plastik bidonda olgunlaştırılan muş tulum peynirinin bazı karakteristik özellikleri ve gıda güvenliği açısından değerlendirilmesi
  • 2009-2013
  • HARRAN ÜNİVERSİTESİ

    ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ