Toggle navigation
Anasayfa
Türkçe
English
Akademisyenler
Kitaplar
Patentler
Projeler
Makaleler
Bildiriler
Sanatsal faaliyetler
Tezler
Toggle navigation
Profili
Kişisel Bilgiler
Kitaplar
Makaleler
Bildiriler
Projeler
Dersler
Yönetilen Tezler
Ödüller
Patentler
Üyelikler
Sanatsal faaliyetler
İdari Görevler
Üniversite Dışı Deneyim
Son güncelleme: 04.01.2024
11163
PROFESÖR
ALİ TOPCU
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ/MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA TEKNOLOJİSİ ANABİLİM DALI/
Mühendislik Temel Alanı
Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Süt ve Süt Ürünleri Teknolojisi, Gıda Teknolojileri, Gıda Kimyası
atopcu[at]hacettepe.edu.tr
64F4E85B4913F910
Araştırmacı ID : 11163
ORCID:0000-0003-2244-6735
Birlikte çalıştığı kişiler
Akademik Görevler
2021
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
2012-2021
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
2007-2012
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
2004-2007
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
1998-2004
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
Öğrenim Bilgisi
1998-2004
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR)
Tez adı: Kaşar ve beyaz peynirde acılaşmaya yol açan peptidlerin saptanması ve acılaşmada depolama koşulları ile starter kültürlerinin etkisinin incelenmesi
1994-1997
TRAKYA ÜNİVERSİTESİ
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)
Tez adı: Ankara piyasasında satılan yağsı süttozlarının yoğurt üretiminde kullanımı üzerine bir araştırma
1987-1992
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
×
Araştırmacı Listem
Araştırmacı Listem
0