Toggle navigation
Anasayfa
Türkçe
English
Akademisyenler
Kitaplar
Patentler
Projeler
Makaleler
Bildiriler
Sanatsal faaliyetler
Tezler
Toggle navigation
Profili
Kişisel Bilgiler
Kitaplar
Makaleler
Bildiriler
Projeler
Dersler
Yönetilen Tezler
Ödüller
Patentler
Üyelikler
Sanatsal faaliyetler
İdari Görevler
Üniversite Dışı Deneyim
Son güncelleme: 28.03.2024
148940
DOÇENT
İLKAY GÖK
İSTANBUL OKAN ÜNİVERSİTESİ/UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI PR. /
Mühendislik Temel Alanı
Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Gıda Teknolojileri, Gıda Bilimi, Gıda Kimyası
ilkygok[at]gmail.com
63F127CDC58C0B8E
Araştırmacı ID : 148940
ORCID:0000-0002-4871-8981
Birlikte çalıştığı kişiler
Akademik Görevler
2024
İSTANBUL OKAN ÜNİVERSİTESİ
UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
2013
İSTANBUL OKAN ÜNİVERSİTESİ
UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU GASTRONOMİ BÖLÜMÜ
2010-2013
GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ
GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
2006-2010
GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ
GAZİANTEP MESLEK YÜKSEKOKULU OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ
2004-2006
GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
1995-2004
GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
Öğrenim Bilgisi
1998-2004
GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR)
Tez adı: Investigation of the properties of macaroni enriched with wheat germ
1997-1998
GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)
Tez adı: Yield and kinetics of rifoflavin production by Ashbya gossypii
1990-1995
GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
×
Araştırmacı Listem
Araştırmacı Listem
0