İLKAY GÖK
DOÇENT

İLKAY GÖK

İSTANBUL OKAN ÜNİVERSİTESİ/UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI PR. /

Mühendislik Temel Alanı Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Teknolojileri, Gıda Bilimi, Gıda Kimyası ilkygok[at]gmail.com
Araştırmacı ID : 148940

ORCID:0000-0002-4871-8981

Birlikte çalıştığı yazarlarBirlikte çalıştığı kişiler
  • Akademik Görevler
  • 2024
  • İSTANBUL OKAN ÜNİVERSİTESİ

    UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
  • 2013
  • İSTANBUL OKAN ÜNİVERSİTESİ

    UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU GASTRONOMİ BÖLÜMÜ
  • 2010-2013
  • GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ

    GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
  • 2006-2010
  • GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ

    GAZİANTEP MESLEK YÜKSEKOKULU OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ
  • 2004-2006
  • GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ

    MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
  • 1995-2004
  • GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ

    MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
  • Öğrenim Bilgisi
  • 1998-2004
  • GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR)
    Tez adı: Investigation of the properties of macaroni enriched with wheat germ
  • 1997-1998
  • GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)
    Tez adı: Yield and kinetics of rifoflavin production by Ashbya gossypii
  • 1990-1995
  • GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ

    MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ