Toggle navigation
Anasayfa
Türkçe
English
Akademisyenler
Kitaplar
Patentler
Projeler
Makaleler
Bildiriler
Sanatsal faaliyetler
Tezler
Toggle navigation
Profili
Kişisel Bilgiler
Kitaplar
Makaleler
Bildiriler
Projeler
Dersler
Yönetilen Tezler
Ödüller
Patentler
Üyelikler
Sanatsal faaliyetler
İdari Görevler
Üniversite Dışı Deneyim
Son güncelleme: 02.05.2023
21182
PROFESÖR
ÇİĞDEM SEZER
KAFKAS ÜNİVERSİTESİ/VETERİNER FAKÜLTESİ/GIDA GÜVENLİĞİ VE HALK SAĞLIĞI BÖLÜMÜ/VETERİNERLİK GIDA HİJYENİ VE ÜRETİMİ ANABİLİM DALI/
Sağlık Bilimleri Temel Alanı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
cigdemsezer[at]hotmail.com
618313387D28E1B2
Araştırmacı ID : 21182
ORCID:0000-0002-9722-3280
Birlikte çalıştığı kişiler
Akademik Görevler
2022
KAFKAS ÜNİVERSİTESİ
VETERİNER FAKÜLTESİ GIDA GÜVENLİĞİ VE HALK SAĞLIĞI BÖLÜMÜ
2016
KAFKAS ÜNİVERSİTESİ
VETERİNER FAKÜLTESİ GIDA GÜVENLİĞİ VE HALK SAĞLIĞI BÖLÜMÜ
2008
KAFKAS ÜNİVERSİTESİ
VETERİNER FAKÜLTESİ GIDA GÜVENLİĞİ VE HALK SAĞLIĞI BÖLÜMÜ
2005
KAFKAS ÜNİVERSİTESİ
VETERİNER FAKÜLTESİ GIDA GÜVENLİĞİ VE HALK SAĞLIĞI BÖLÜMÜ
2001
KAFKAS ÜNİVERSİTESİ
SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ BESİN HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ (DR)
Öğrenim Bilgisi
2003-2007
KAFKAS ÜNİVERSİTESİ
SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ (DR) (ATATÜRK ÜNİV. ORTAK)
Tez adı: Gıdalardan izole edilen laktik asit bakterilerinin bakteriyosin üretme yeteneklerinin araştırılması
2000-2003
KAFKAS ÜNİVERSİTESİ
SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA HİJYENİ VE ÜRETİMİ (YL) (TEZLİ)
Tez adı: Kefirde Laktik Asit Bakterilerinin Tür Düzeyinde Araştırılması
1995-1999
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ
ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
×
Araştırmacı Listem
Araştırmacı Listem
0