ÇİĞDEM SEZER
PROFESÖR

ÇİĞDEM SEZER

KAFKAS ÜNİVERSİTESİ/VETERİNER FAKÜLTESİ/GIDA GÜVENLİĞİ VE HALK SAĞLIĞI BÖLÜMÜ/VETERİNERLİK GIDA HİJYENİ VE ÜRETİMİ ANABİLİM DALI/

Sağlık Bilimleri Temel Alanı Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Teknolojisi cigdemsezer[at]hotmail.com
Araştırmacı ID : 21182

ORCID:0000-0002-9722-3280

Birlikte çalıştığı yazarlarBirlikte çalıştığı kişiler
  • Akademik Görevler
  • 2022
  • KAFKAS ÜNİVERSİTESİ

    VETERİNER FAKÜLTESİ GIDA GÜVENLİĞİ VE HALK SAĞLIĞI BÖLÜMÜ
  • 2016
  • KAFKAS ÜNİVERSİTESİ

    VETERİNER FAKÜLTESİ GIDA GÜVENLİĞİ VE HALK SAĞLIĞI BÖLÜMÜ
  • 2008
  • KAFKAS ÜNİVERSİTESİ

    VETERİNER FAKÜLTESİ GIDA GÜVENLİĞİ VE HALK SAĞLIĞI BÖLÜMÜ
  • 2005
  • KAFKAS ÜNİVERSİTESİ

    VETERİNER FAKÜLTESİ GIDA GÜVENLİĞİ VE HALK SAĞLIĞI BÖLÜMÜ
  • 2001
  • KAFKAS ÜNİVERSİTESİ

    SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ BESİN HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ (DR)
  • Öğrenim Bilgisi
  • 2003-2007
  • KAFKAS ÜNİVERSİTESİ

    SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ (DR) (ATATÜRK ÜNİV. ORTAK)
    Tez adı: Gıdalardan izole edilen laktik asit bakterilerinin bakteriyosin üretme yeteneklerinin araştırılması
  • 2000-2003
  • KAFKAS ÜNİVERSİTESİ

    SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA HİJYENİ VE ÜRETİMİ (YL) (TEZLİ)
    Tez adı: Kefirde Laktik Asit Bakterilerinin Tür Düzeyinde Araştırılması
  • 1995-1999
  • ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ

    ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ