MAHMUT EKREM PARLAK
ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ

MAHMUT EKREM PARLAK

BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ/MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA BİLİMLERİ ANABİLİM DALI/

Mühendislik Temel Alanı Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Kimyası, Nanoteknoloji, Gıda Teknolojileri ekrem.parlak[at]btu.edu.tr
Araştırmacı ID : 327764

ORCID:0000-0003-0665-8041

Birlikte çalıştığı yazarlarBirlikte çalıştığı kişiler
  • Akademik Görevler
  • 2020
  • BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ

    MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
  • Öğrenim Bilgisi
  • 2022
  • BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ

    LİSANSÜSTÜ EĞİTİM ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR)
  • 2020-2021
  • BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)
    Tez adı: YÜKSEK BASINÇ HOMOJENİZASYON İŞLEMİNİN MERCİMEK PROTEİN İZOLATININ ARA YÜZEY REOLOJİK ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
  • 2012-2017
  • ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ

    MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ