ASLİYE KARAASLAN
DOÇENT

ASLİYE KARAASLAN

HARRAN ÜNİVERSİTESİ/ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ MESLEK YÜKSEKOKULU/GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ/GIDA TEKNOLOJİSİ PR./

Mühendislik Temel Alanı Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Teknolojileri, Fonksiyonel Gıdalar, Gıda Kimyası asliyegumus[at]harran.edu.tr
Araştırmacı ID : 47781

ORCID:0000-0002-3834-0647

Birlikte çalıştığı yazarlarBirlikte çalıştığı kişiler
  • Akademik Görevler
  • 2020
  • HARRAN ÜNİVERSİTESİ

    ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ MESLEK YÜKSEKOKULU GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ
  • 2018-2020
  • HARRAN ÜNİVERSİTESİ

    ŞANLIURFA TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ
  • 2012-2018
  • HARRAN ÜNİVERSİTESİ

    ŞANLIURFA TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ
  • Öğrenim Bilgisi
  • 2012-2017
  • HARRAN ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR)
    Tez adı: Pichia pastoris mayalarından rekombinant ekspanzin üretiminin optimizasyonu
  • 2010-2012
  • HARRAN ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)
    Tez adı: Şanlıurfa piyasasında açıkta satılan Antep fıstıklarında (Pistacia vera) Salmonella tarama çalışması
  • 2006-2010
  • HARRAN ÜNİVERSİTESİ

    ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ