Toggle navigation
Anasayfa
Türkçe
English
Akademisyenler
Kitaplar
Patentler
Projeler
Makaleler
Bildiriler
Sanatsal faaliyetler
Tezler
Toggle navigation
Profili
Kişisel Bilgiler
Kitaplar
Makaleler
Bildiriler
Projeler
Dersler
Yönetilen Tezler
Ödüller
Patentler
Üyelikler
Sanatsal faaliyetler
İdari Görevler
Üniversite Dışı Deneyim
Son güncelleme: 13.01.2025
47781
DOÇENT
ASLİYE KARAASLAN
HARRAN ÜNİVERSİTESİ/ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ MESLEK YÜKSEKOKULU/GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ/GIDA TEKNOLOJİSİ PR./
Mühendislik Temel Alanı
Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Gıda Teknolojileri, Fonksiyonel Gıdalar, Gıda Kimyası
asliyegumus[at]harran.edu.tr
54D195A9B3183F30
Araştırmacı ID : 47781
ORCID:0000-0002-3834-0647
Birlikte çalıştığı kişiler
Akademik Görevler
2020
HARRAN ÜNİVERSİTESİ
ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ MESLEK YÜKSEKOKULU GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ
2018-2020
HARRAN ÜNİVERSİTESİ
ŞANLIURFA TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ
2012-2018
HARRAN ÜNİVERSİTESİ
ŞANLIURFA TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ
Öğrenim Bilgisi
2012-2017
HARRAN ÜNİVERSİTESİ
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR)
Tez adı: Pichia pastoris mayalarından rekombinant ekspanzin üretiminin optimizasyonu
2010-2012
HARRAN ÜNİVERSİTESİ
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)
Tez adı: Şanlıurfa piyasasında açıkta satılan Antep fıstıklarında (Pistacia vera) Salmonella tarama çalışması
2006-2010
HARRAN ÜNİVERSİTESİ
ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
×
Araştırmacı Listem
Araştırmacı Listem
0