GÜLŞAH ÇANAKÇI ADIGÜZEL
PROFESÖR

GÜLŞAH ÇANAKÇI ADIGÜZEL

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ/VETERİNER FAKÜLTESİ/BESİN-GIDA HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ/VETERİNERLİK GIDA HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ ANABİLİM DALI/

Sağlık Bilimleri Temel Alanı Veteriner Gıda Hijyeni ve Teknolojisi gulsah[at]atauni.edu.tr
Araştırmacı ID : 39780

ORCID:0000-0003-1207-6742

Birlikte çalıştığı yazarlarBirlikte çalıştığı kişiler
  • Akademik Görevler
  • 2019
  • ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ

    VETERİNER FAKÜLTESİ BESİN-GIDA HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ
  • 2014
  • ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ

    VETERİNER FAKÜLTESİ BESİN-GIDA HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ
  • 2009
  • ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ

    VETERİNER FAKÜLTESİ BESİN-GIDA HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ
  • 2000
  • ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ

    VETERİNER FAKÜLTESİ BESİN-GIDA HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ
  • Öğrenim Bilgisi
  • 2003-2008
  • ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ

    SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ VETERİNERLİK GIDA HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ (DR)
    Tez adı: Fermente Türk sucuğundan izole edilen laktik asit bakterilerinin fenotipik ve genotipik yöntemlerle karakterizasyonu
  • 2001-2003
  • Tez adı: Hellim peyniri üretiminde glukona delta lakton kullanımı
  • 1994-1998
  • ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ

    ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ