Toggle navigation
Anasayfa
Türkçe
English
Akademisyenler
Kitaplar
Patentler
Projeler
Makaleler
Bildiriler
Sanatsal faaliyetler
Tezler
Toggle navigation
Profili
Kişisel Bilgiler
Kitaplar
Makaleler
Bildiriler
Projeler
Dersler
Yönetilen Tezler
Ödüller
Patentler
Üyelikler
Sanatsal faaliyetler
İdari Görevler
Üniversite Dışı Deneyim
Son güncelleme: 08.01.2025
39780
PROFESÖR
GÜLŞAH ÇANAKÇI ADIGÜZEL
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ/VETERİNER FAKÜLTESİ/BESİN-GIDA HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ/VETERİNERLİK GIDA HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ ANABİLİM DALI/
Sağlık Bilimleri Temel Alanı
Veteriner Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
gulsah[at]atauni.edu.tr
52832EBBC9751B37
Araştırmacı ID : 39780
ORCID:0000-0003-1207-6742
Birlikte çalıştığı kişiler
Akademik Görevler
2019
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ
VETERİNER FAKÜLTESİ BESİN-GIDA HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ
2014
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ
VETERİNER FAKÜLTESİ BESİN-GIDA HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ
2009
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ
VETERİNER FAKÜLTESİ BESİN-GIDA HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ
2000
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ
VETERİNER FAKÜLTESİ BESİN-GIDA HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ
Öğrenim Bilgisi
2003-2008
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ
SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ VETERİNERLİK GIDA HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ (DR)
Tez adı: Fermente Türk sucuğundan izole edilen laktik asit bakterilerinin fenotipik ve genotipik yöntemlerle karakterizasyonu
2001-2003
Tez adı: Hellim peyniri üretiminde glukona delta lakton kullanımı
1994-1998
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ
ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
×
Araştırmacı Listem
Araştırmacı Listem
0