ADNAN FATİH DAĞDELEN
DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ

ADNAN FATİH DAĞDELEN

BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ/MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA TEKNOLOJİLERİ ANABİLİM DALI/

Mühendislik Temel Alanı Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Teknolojileri adnan.dagdelen[at]btu.edu.tr
Araştırmacı ID : 277104

ORCID:0000-0002-6777-273X

Birlikte çalıştığı yazarlarBirlikte çalıştığı kişiler
  • Akademik Görevler
  • 2018
  • BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ

    MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
  • Öğrenim Bilgisi
  • 2011-2016
  • ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR)
    Tez adı: Silikon ve plastik esaslı mutfak gereçlerinden gıdaya geçen toplam kalıntı ve metal konsantrasyonlarının araştırılması
  • 2001-2005
  • ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)
    Tez adı: Glikoz oksidazın hamur reolojisi ve ekmek kalitesine etkileri
  • 1997-2001
  • ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ

    ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ