YEŞİM ELMACI
PROFESÖR

YEŞİM ELMACI

EGE ÜNİVERSİTESİ/MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA BİLİMLERİ ANABİLİM DALI/

Mühendislik Temel Alanı Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Güvenliği, Gıda Kimyası, Fonksiyonel Gıdalar yesim.elmaci[at]ege.edu.tr
Araştırmacı ID : 28807

ORCID:0000-0001-7164-838_

Birlikte çalıştığı yazarlarBirlikte çalıştığı kişiler
  • Akademik Görevler
  • 2012
  • EGE ÜNİVERSİTESİ

    MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
  • 2006
  • EGE ÜNİVERSİTESİ

    MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
  • 2001
  • EGE ÜNİVERSİTESİ

    MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
  • 1991
  • EGE ÜNİVERSİTESİ

    MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
  • Öğrenim Bilgisi
  • 1991-1998
  • EGE ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR)
    Tez adı: Karadut meyvesinin duyusal kalitesini oluşturan lezzet maddelerinin tayini ve dondurularak depolamanın lezzete etkisinin incelenmesi
  • 1986-1989
  • EGE ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA BİLİMLERİ (YL) (TEZLİ)
    Tez adı: İzmir piyasasındaki üzüm pekmezlerinin şeker içeriklerinin değişik metodlarla incelenmesi konusunda bir çalışma
  • 1982-1986
  • EGE ÜNİVERSİTESİ

    MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
    Tez adı: İzmir piyasasındaki üzüm pekmezlerinin şeker içeriklerinin değişik metodlarla incelenmesi konusunda bir çalışma