Toggle navigation
Anasayfa
Türkçe
English
Akademisyenler
Kitaplar
Patentler
Projeler
Makaleler
Bildiriler
Sanatsal faaliyetler
Tezler
Toggle navigation
Profili
Kişisel Bilgiler
Kitaplar
Makaleler
Bildiriler
Projeler
Dersler
Yönetilen Tezler
Ödüller
Patentler
Üyelikler
Sanatsal faaliyetler
İdari Görevler
Üniversite Dışı Deneyim
Son güncelleme: 09.01.2024
28807
PROFESÖR
YEŞİM ELMACI
EGE ÜNİVERSİTESİ/MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA BİLİMLERİ ANABİLİM DALI/
Mühendislik Temel Alanı
Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Gıda Güvenliği, Gıda Kimyası, Fonksiyonel Gıdalar
yesim.elmaci[at]ege.edu.tr
4FEA6EC7764B6096
Araştırmacı ID : 28807
ORCID:0000-0001-7164-838_
Birlikte çalıştığı kişiler
Akademik Görevler
2012
EGE ÜNİVERSİTESİ
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
2006
EGE ÜNİVERSİTESİ
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
2001
EGE ÜNİVERSİTESİ
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
1991
EGE ÜNİVERSİTESİ
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
Öğrenim Bilgisi
1991-1998
EGE ÜNİVERSİTESİ
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR)
Tez adı: Karadut meyvesinin duyusal kalitesini oluşturan lezzet maddelerinin tayini ve dondurularak depolamanın lezzete etkisinin incelenmesi
1986-1989
EGE ÜNİVERSİTESİ
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA BİLİMLERİ (YL) (TEZLİ)
Tez adı: İzmir piyasasındaki üzüm pekmezlerinin şeker içeriklerinin değişik metodlarla incelenmesi konusunda bir çalışma
1982-1986
EGE ÜNİVERSİTESİ
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
Tez adı: İzmir piyasasındaki üzüm pekmezlerinin şeker içeriklerinin değişik metodlarla incelenmesi konusunda bir çalışma
×
Araştırmacı Listem
Araştırmacı Listem
0