MEHMET ŞAMİL KÖK
PROFESÖR

MEHMET ŞAMİL KÖK

BOLU ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ/MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI/

Mühendislik Temel Alanı Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Biyoteknolojisi, Gıda Kimyası, Nanoteknoloji kok_s[at]ibu.edu.tr
Araştırmacı ID : 127714

ORCID:0000-0002-7050-4082

Birlikte çalıştığı yazarlarBirlikte çalıştığı kişiler
  • Akademik Görevler
  • 2017
  • ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ

    MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
  • 2010
  • ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ

    MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
  • 2005
  • ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ

    MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
  • 1995
  • University of Nottingham

    Applied Food Sciences Biochemistry
  • 1992
  • Heriot-Watt University

    Applied Biotechnology Biotechnology
  • Öğrenim Bilgisi
  • 1995-1999
  • University of Nottingham

    Applied Biochemistry & Food Sciences / Gum + Rheology
  • 1993-1995
  • Heriot-Watt University

    Biyoteknoloji
  • 1985-1990
  • ANKARA ÜNİVERSİTESİ

    ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ