NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ/ÜRGÜP SEBAHAT VE EROL TOKSÖZ TURİZM MESLEK YÜKSEKOKULU/SEYAHAT-TURİZM VE EĞLENCE HİZMETLERİ BÖLÜMÜ/TURİST REHBERLİĞİ PR./
SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI (DR)
Tez adı: Yöresel gastronomik ürünlerin değerlendirme kriterleri ile analizi ve coğrafi bilgi sistemleri aracılığıyla Kapadokya Bölgesi gastronomi rotalarının geliştirilmesi
2012-2018
NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ
SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ (YL) (TEZLİ)
Tez adı: Gastronomi ve mutfak sanatları eğitimi alan üniversite öğrencilerinin kariyer beklentileri: Lisans öğrencilerine yönelik bir araştırma
1995-2002
ERCİYES ÜNİVERSİTESİ
TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK PR.