DURMUŞ ALİ AYDEMİR
ÖĞRETİM GÖREVLİSİ (DERS VERMEKLE GÖREVLİ)

DURMUŞ ALİ AYDEMİR

NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ/ÜRGÜP SEBAHAT VE EROL TOKSÖZ TURİZM MESLEK YÜKSEKOKULU/SEYAHAT-TURİZM VE EĞLENCE HİZMETLERİ BÖLÜMÜ/TURİST REHBERLİĞİ PR./

Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı Turizm durmusaliaydemir0[at]gmail.com
Araştırmacı ID : 204725

ORCID:0000-0003-1842-7021

Birlikte çalıştığı yazarlarBirlikte çalıştığı kişiler
  • Akademik Görevler
  • Öğrenim Bilgisi
  • 2018-2023
  • NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ

    SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI (DR)
    Tez adı: Yöresel gastronomik ürünlerin değerlendirme kriterleri ile analizi ve coğrafi bilgi sistemleri aracılığıyla Kapadokya Bölgesi gastronomi rotalarının geliştirilmesi
  • 2012-2018
  • NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ

    SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ (YL) (TEZLİ)
    Tez adı: Gastronomi ve mutfak sanatları eğitimi alan üniversite öğrencilerinin kariyer beklentileri: Lisans öğrencilerine yönelik bir araştırma
  • 1995-2002
  • ERCİYES ÜNİVERSİTESİ

    TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK PR.