ELİF EKMEKÇİ
ÖĞRETİM GÖREVLİSİ (DERS VERMEKLE GÖREVLİ)

ELİF EKMEKÇİ

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ/SULTANDAĞI MESLEK YÜKSEKOKULU/GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ/GIDA TEKNOLOJİSİ PR./

Mühendislik Temel Alanı Gıda Bilimleri ve Mühendisliği eekmekci[at]aku.edu.tr
Araştırmacı ID : 408981

ORCID:0000-0002-5383-8822

Birlikte çalıştığı yazarlarBirlikte çalıştığı kişiler
  • Akademik Görevler
  • 2024
  • AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ

    SULTANDAĞI MESLEK YÜKSEKOKULU GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ
  • Öğrenim Bilgisi
  • 2016-2024
  • AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR)
    Tez adı: Manda ve İnek Sütünden Üretilen Quark Peynirinde Probiyotik ve Prebiyotik Kullanımı
  • 2013-2016
  • AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)
    Tez adı: Farklı aromatik bitkilerle kaplanmış, kurutulmuş ve tütsülenmiş etlerin bazı kalite özelliklerinin araştırılması
  • 2009-2013
  • AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ

    MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ KİMYA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
  • 2009-2013
  • AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ

    MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ