AYŞE BURCU ATALAY
DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ

AYŞE BURCU ATALAY

KAHRAMANMARAŞ İSTİKLAL ÜNİVERSİTESİ/TURİZM FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI/

Mühendislik Temel Alanı Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Teknolojileri, Gıda Güvenliği, Gıda ve Beslenme Bilimi ayseburcu.atalay[at]istiklal.edu.tr
Araştırmacı ID : 180715

ORCID:0000-0002-2882-7865

Birlikte çalıştığı yazarlarBirlikte çalıştığı kişiler
  • Akademik Görevler
  • 2023
  • KAHRAMANMARAŞ İSTİKLAL ÜNİVERSİTESİ

    TURİZM FAKÜLTESİ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
  • 2020
  • IĞDIR ÜNİVERSİTESİ

    IĞDIR MESLEK YÜKSEKOKULU OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ
  • 2019
  • MUNZUR ÜNİVERSİTESİ

    GÜZEL SANATLAR, TASARIM VE MİMARLIK FAKÜLTESİ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
  • 2014
  • MUNZUR ÜNİVERSİTESİ

    MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
  • 2010
  • KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ

    ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
  • Öğrenim Bilgisi
  • 2013-2019
  • KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR)
    Tez adı: Maraş biberi çekirdeğinden farklı yöntemlerle yağ üretimi ve kalite özellikleri
  • 2009-2012
  • KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)
    Tez adı: Zeytinyağı ikamesi olarak fenolik bileşenler ile zenginleştirilmiş ayçiçeği yağının antioksidan etkileri
  • 2003-2008
  • GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ

    MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ