MEHMET SARIIŞIK
PROFESÖR

MEHMET SARIIŞIK

SAKARYA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ/TURİZM FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI/

Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı Turizm Turizm İşletmeciliği, Turizm Ekonomisi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları msariisik[at]subu.edu.tr
Araştırmacı ID : 102806

ORCID:0000-0002-0681-6137

Birlikte çalıştığı yazarlarBirlikte çalıştığı kişiler
  • Akademik Görevler
  • 2016
  • SAKARYA ÜNİVERSİTESİ

    TURİZM FAKÜLTESİ
  • 2014
  • SAKARYA ÜNİVERSİTESİ

    İŞLETME FAKÜLTESİ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ
  • 2009
  • SAKARYA ÜNİVERSİTESİ

    İŞLETME FAKÜLTESİ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ
  • 1998
  • KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ

    DERBENT MESLEK YÜKSEKOKULU İKTİSADİ VE İDARİ PROGRAMLAR BÖLÜMÜ
  • 1993
  • AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ

    SANDIKLI MESLEK YÜKSEKOKULU İKTİSADİ VE İDARİ PROGRAMLAR BÖLÜMÜ
  • Öğrenim Bilgisi
  • 1994-1998
  • ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ

    SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ (DR)
    Tez adı: Yiyecek-içecek işletmelerinde maliyet kontrol sistemleri ve beş yıldızlı otellerde standart yiyecek maliyet kontrol sisteminin uygulanabilirliği üzerine bir araştırma
  • 1992-1994
  • AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ

    SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK (YL) (TEZLİ)
    Tez adı: Türkiye’xxde termal turizmi ve Sandıklı (Afyon) bölgesi örneği
  • 1986-1992
  • ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ

    MERSİN TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK PR.