HACI ALİ GÜLEÇ
PROFESÖR

HACI ALİ GÜLEÇ

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ/MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA BİLİMLERİ ANABİLİM DALI/

Mühendislik Temel Alanı Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Bilimi, Gıda Teknolojileri, Temel İşlemler ggulec[at]gmail.com
Araştırmacı ID : 53009

ORCID:0000-0002-9525-6206

Birlikte çalıştığı yazarlarBirlikte çalıştığı kişiler
  • Akademik Görevler
  • 2020
  • TRAKYA ÜNİVERSİTESİ

    MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
  • 2019
  • TRAKYA ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR)
  • 2019
  • TRAKYA ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ UYGULAMALI BİLİMLER (DR)
  • 2019
  • TRAKYA ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)
  • 2019
  • TRAKYA ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ UYGULAMALI BİLİMLER (YL) (TEZSİZ)
  • 2019
  • TRAKYA ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ UYGULAMALI BİLİMLER (YL) (TEZLİ)
  • 2014
  • TRAKYA ÜNİVERSİTESİ

    MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
  • 2010
  • TRAKYA ÜNİVERSİTESİ

    MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
  • Öğrenim Bilgisi
  • 2005-2009
  • YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ (DR)
    Tez adı: Enzimatik oligosakkarit üretimine plazma modifiye membran seperasyonun etkisi
  • 2004-2006
  • HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR)
  • 2002-2004
  • HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)
    Tez adı: Plazma polimerizasyonu ile modifiye yüzeyleride ıslanabilirlik ve yüzey enerji seviyesinin ölçümü
  • 1995-2001
  • HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ

    MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ