ABDULLAH ÖKSÜZ
PROFESÖR

ABDULLAH ÖKSÜZ

NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ/NEZAHAT KELEŞOĞLU SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ/BESLENME VE DİYETETİK BÖLÜMÜ/BESLENME BİLİMLERİ ANABİLİM DALI/

Ziraat ve Orman ve Su Ürünleri Temel Alanı Su Ürünleri Su Ürünleri İşleme Teknolojileri aoksuz[at]erbakan.edu.tr
Araştırmacı ID : 113174

ORCID:0000-0001-8778-9320

Birlikte çalıştığı yazarlarBirlikte çalıştığı kişiler
  • Akademik Görevler
  • 2017
  • NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ

    SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ BESLENME VE DİYETETİK BÖLÜMÜ
  • 2014-2017
  • NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ

    SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ BESLENME VE DİYETETİK BÖLÜMÜ
  • 2011-2014
  • MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ

    DENİZ BİLİMLERİ VE TEKNOLOJİSİ FAKÜLTESİ DENİZ TEKNOLOJİLERİ BÖLÜMÜ
  • 2001-2011
  • MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ

    DENİZ BİLİMLERİ VE TEKNOLOJİSİ FAKÜLTESİ SU ÜRÜNLERİ AVLAMA VE İŞLEME TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ
  • 2000
  • MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ

    DENİZ BİLİMLERİ VE TEKNOLOJİSİ FAKÜLTESİ SU ÜRÜNLERİ AVLAMA VE İŞLEME TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ
  • 1996-2000
  • University of Lincolnshire and Humberside

    School of Biological Sciences Food Research Center
  • 1994
  • University of Lincolnshire and Humberside

    School of Applied Science and Technology Food Technology
  • 1992-1993
  • YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ

    ZİRAAT FAKÜLTESİ
  • Öğrenim Bilgisi
  • 1996-2000
  • University of Lincolnshire and Humberside

    Food Research Center
    Tez adı: Quality Indicesof Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss) and Atlantic Mackerel (Scomber scombrus) : A comparative Study
  • 1994-1996
  • University of Lincolnshire and Humberside

    School of Applied Science Technology
    Tez adı: The Effect of Temperature Abusing on K value in Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss)
  • 1986-1990
  • AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ

    EĞİRDİR SU ÜRÜNLERİ YÜKSEKOKULU SU ÜRÜNLERİ MÜHENDİSLİĞİ PR.