SALİM İBİŞ
DOÇENT

SALİM İBİŞ

İSTANBUL GALATA ÜNİVERSİTESİ/SANAT VE SOSYAL BİLİMLER FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI PR. /

Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı Turizm Turizm İşletmeciliği, Sürdürülebilir Turizm, Gastronomi ve Mutfak Sanatları salim.ibis[at]galata.edu.tr
Araştırmacı ID : 25798

ORCID:0000-0002-2404-9218

Birlikte çalıştığı yazarlarBirlikte çalıştığı kişiler
  • Akademik Görevler
  • 2022
  • İSTANBUL GALATA ÜNİVERSİTESİ

    SANAT VE SOSYAL BİLİMLER FAKÜLTESİ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
  • 2020
  • İSTANBUL GALATA ÜNİVERSİTESİ

    SANAT VE SOSYAL BİLİMLER FAKÜLTESİ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
  • 2018
  • İSTANBUL GELİŞİM ÜNİVERSİTESİ

    İKTİSADİ, İDARİ VE SOSYAL BİLİMLER FAKÜLTESİ TURİZM REHBERLİĞİ BÖLÜMÜ
  • 2012
  • SAKARYA ÜNİVERSİTESİ

    SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ
  • Öğrenim Bilgisi
  • 2021-2024
  • ANADOLU ÜNİVERSİTESİ

    AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ HUKUK BÖLÜMÜ
  • 2019-2021
  • ANADOLU ÜNİVERSİTESİ

    AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ
  • 2013-2017
  • SAKARYA ÜNİVERSİTESİ

    SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ (DR)
    Tez adı: Asya Pasifik turizm pazarının Türkiye açısından analizi
  • 2012-2013
  • SAKARYA ÜNİVERSİTESİ

    SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ (YL) (TEZLİ)
    Tez adı: Sürdürülebilir turizm açısından Acarlar Longozunun yerel paydaşlar tarafından değerlendirilmesine yönelik bir araştırma
  • 2010-2012
  • İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ

    SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ (YL) (TEZLİ)
    Tez adı: Sürdürülebilir turizm açısından Acarlar Longozunun yerel paydaşlar tarafından değerlendirilmesine yönelik bir araştırma
  • 2002-2007
  • ANADOLU ÜNİVERSİTESİ

    İŞLETME FAKÜLTESİ İŞLETME BÖLÜMÜ