MURAT TOSUN
PROFESÖR

MURAT TOSUN

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ/TURİZM FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI/

Mühendislik Temel Alanı Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Meyve ve Sebze Teknolojisi, Gıda Teknolojileri muratt[at]atauni.edu.tr
Araştırmacı ID : 33367

ORCID:0000-0001-7926-0785

Birlikte çalıştığı yazarlarBirlikte çalıştığı kişiler
  • Akademik Görevler
  • 2020
  • ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ

    TURİZM FAKÜLTESİ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
  • 2015
  • ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ

    TURİZM FAKÜLTESİ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
  • 2015
  • ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ

    OLTU MESLEK YÜKSEKOKULU GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ
  • 2005
  • ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ

    OLTU MESLEK YÜKSEKOKULU GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ
  • 1998
  • ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ

    OLTU MESLEK YÜKSEKOKULU GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ
  • Öğrenim Bilgisi
  • 1999-2004
  • ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ (DR)
    Tez adı: Balda yapılan hileleri belirleme yöntemlerinin uygunluğunun araştırılması
  • 1995-1999
  • ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ (YL) (TEZLİ)
    Tez adı: Erzurum ve ilçelerinde üretilen balların analitik özellikleri
  • 1991-1995
  • ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ

    ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ