Toggle navigation
Anasayfa
Türkçe
English
Akademisyenler
Kitaplar
Patentler
Projeler
Makaleler
Bildiriler
Sanatsal faaliyetler
Tezler
Toggle navigation
Profili
Kişisel Bilgiler
Kitaplar
Makaleler
Bildiriler
Projeler
Dersler
Yönetilen Tezler
Ödüller
Patentler
Üyelikler
Sanatsal faaliyetler
İdari Görevler
Üniversite Dışı Deneyim
Son güncelleme: 07.01.2025
33367
PROFESÖR
MURAT TOSUN
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ/TURİZM FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI/
Mühendislik Temel Alanı
Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Meyve ve Sebze Teknolojisi, Gıda Teknolojileri
muratt[at]atauni.edu.tr
2C5A06150CF74A0B
Araştırmacı ID : 33367
ORCID:0000-0001-7926-0785
Birlikte çalıştığı kişiler
Akademik Görevler
2020
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ
TURİZM FAKÜLTESİ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
2015
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ
TURİZM FAKÜLTESİ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
2015
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ
OLTU MESLEK YÜKSEKOKULU GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ
2005
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ
OLTU MESLEK YÜKSEKOKULU GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ
1998
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ
OLTU MESLEK YÜKSEKOKULU GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ
Öğrenim Bilgisi
1999-2004
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ (DR)
Tez adı: Balda yapılan hileleri belirleme yöntemlerinin uygunluğunun araştırılması
1995-1999
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ (YL) (TEZLİ)
Tez adı: Erzurum ve ilçelerinde üretilen balların analitik özellikleri
1991-1995
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ
ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
×
Araştırmacı Listem
Araştırmacı Listem
0