MUHAMMED YÜCEER
DOÇENT

MUHAMMED YÜCEER

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ/ÇANAKKALE TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU/GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ/GIDA KALİTE KONTROLÜ VE ANALİZİ PR./

Mühendislik Temel Alanı Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Teknolojileri, Fonksiyonel Gıdalar, Gıda Kimyası myuceer[at]comu.edu.tr
Araştırmacı ID : 13365

ORCID:0000-0001-6709-1347

Birlikte çalıştığı yazarlarBirlikte çalıştığı kişiler
  • Akademik Görevler
  • 2021
  • ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ

    ÇANAKKALE TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ
  • 2013-2021
  • ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ

    ÇANAKKALE TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ
  • Öğrenim Bilgisi
  • 2009-2013
  • ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR)
    Tez adı: Yumurtanın aktif ambalajlama ve yeni muhafaza yöntemleri ile raf ömrünün arttırılması
  • 2003-2007
  • İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)
    Tez adı: Kolesterolü azaltılmış yumurta sarısı üretimi ve düşük kolesterollü mayonez üretiminde kullanımı
  • 1998-2002
  • YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ

    ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ