DUYGU BALPETEK KÜLCÜ
DOÇENT

DUYGU BALPETEK KÜLCÜ

GİRESUN ÜNİVERSİTESİ/MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA TEKNOLOJİSİ ANABİLİM DALI/

Sağlık Bilimleri Temel Alanı Veteriner Gıda Hijyeni ve Teknolojisi duygu.balpetek[at]giresun.edu.tr
Araştırmacı ID : 140070

ORCID:0000-0001-7108-2654

Birlikte çalıştığı yazarlarBirlikte çalıştığı kişiler
  • Akademik Görevler
  • 2014
  • GİRESUN ÜNİVERSİTESİ

    MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
  • 2008
  • SELÇUK ÜNİVERSİTESİ

    SARAYÖNÜ MESLEK YÜKSEKOKULU GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ
  • Öğrenim Bilgisi
  • 2010-2013
  • SELÇUK ÜNİVERSİTESİ

    SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ BESİN HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ (DR)
    Tez adı: Etlerin çözündürülmesinde ohmik ısıtma sisteminin uygulanması ve kaliteye etkileri
  • 2007-2009
  • SELÇUK ÜNİVERSİTESİ

    SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ VETERİNERLİK GIDA HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ (YL) (TEZLİ)
    Tez adı: Bazı et ürünlerinde E. coli 0157:H7 varlığının araştırılması
  • 2001-2006
  • SELÇUK ÜNİVERSİTESİ

    ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ