Toggle navigation
Anasayfa
Türkçe
English
Akademisyenler
Kitaplar
Patentler
Projeler
Makaleler
Bildiriler
Sanatsal faaliyetler
Tezler
Toggle navigation
Profili
Kişisel Bilgiler
Kitaplar
Makaleler
Bildiriler
Projeler
Dersler
Yönetilen Tezler
Ödüller
Patentler
Üyelikler
Sanatsal faaliyetler
İdari Görevler
Üniversite Dışı Deneyim
Son güncelleme: 09.05.2024
140070
DOÇENT
DUYGU BALPETEK KÜLCÜ
GİRESUN ÜNİVERSİTESİ/MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA TEKNOLOJİSİ ANABİLİM DALI/
Sağlık Bilimleri Temel Alanı
Veteriner Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
duygu.balpetek[at]giresun.edu.tr
2A7BB5D3FC4834AC
Araştırmacı ID : 140070
ORCID:0000-0001-7108-2654
Birlikte çalıştığı kişiler
Akademik Görevler
2014
GİRESUN ÜNİVERSİTESİ
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
2008
SELÇUK ÜNİVERSİTESİ
SARAYÖNÜ MESLEK YÜKSEKOKULU GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ
Öğrenim Bilgisi
2010-2013
SELÇUK ÜNİVERSİTESİ
SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ BESİN HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ (DR)
Tez adı: Etlerin çözündürülmesinde ohmik ısıtma sisteminin uygulanması ve kaliteye etkileri
2007-2009
SELÇUK ÜNİVERSİTESİ
SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ VETERİNERLİK GIDA HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ (YL) (TEZLİ)
Tez adı: Bazı et ürünlerinde E. coli 0157:H7 varlığının araştırılması
2001-2006
SELÇUK ÜNİVERSİTESİ
ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
×
Araştırmacı Listem
Araştırmacı Listem
0