Toggle navigation
Anasayfa
Türkçe
English
Akademisyenler
Kitaplar
Patentler
Projeler
Makaleler
Bildiriler
Sanatsal faaliyetler
Tezler
Toggle navigation
Profili
Kişisel Bilgiler
Kitaplar
Makaleler
Bildiriler
Projeler
Dersler
Yönetilen Tezler
Ödüller
Patentler
Üyelikler
Sanatsal faaliyetler
İdari Görevler
Üniversite Dışı Deneyim
Son güncelleme: 06.01.2024
141826
PROFESÖR
YELİZ UÇAR
ERCİYES ÜNİVERSİTESİ/VETERİNER FAKÜLTESİ/GIDA HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ/VETERİNERLİK HALK SAĞLIĞI ANABİLİM DALI/
Sağlık Bilimleri Temel Alanı
Veteriner Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
yyildirim[at]erciyes.edu.tr
29B107C0747AE8EB
Araştırmacı ID : 141826
ORCID:0000-0001-8783-3889
Birlikte çalıştığı kişiler
Akademik Görevler
2017
ERCİYES ÜNİVERSİTESİ
VETERİNER FAKÜLTESİ GIDA HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ
Öğrenim Bilgisi
1999-2005
ANKARA ÜNİVERSİTESİ
SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ VETERİNERLİK GIDA HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ (DR)
Tez adı: Beyaz peynir yapımında bazı probiyotik bakterilerin kullanılmasının Listeria monocytogenes üzerine etkisi
1994-1999
ANKARA ÜNİVERSİTESİ
VETERİNER FAKÜLTESİ VETERİNER PR.
×
Araştırmacı Listem
Araştırmacı Listem
0