NECLA ÖZDEMİR ORHAN
DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ

NECLA ÖZDEMİR ORHAN

BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ/SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ/BESLENME VE DİYETETİK BÖLÜMÜ/BESLENME VE DİYETETİK ANABİLİM DALI/

Mühendislik Temel Alanı Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Yağ Teknolojisi ozdemirnc[at]gmail.com
Araştırmacı ID : 109329

ORCID:0000-0003-2581-1275

Birlikte çalıştığı yazarlarBirlikte çalıştığı kişiler
  • Akademik Görevler
  • 2021
  • BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ

    SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ BESLENME VE DİYETETİK BÖLÜMÜ
  • 2020
  • BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ

    KANIK UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
  • 2019
  • BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ

    MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
  • 2011
  • ANKARA ÜNİVERSİTESİ

    MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
  • 2010
  • BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ

    MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
  • Öğrenim Bilgisi
  • 2013-2019
  • ANKARA ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR)
    Tez adı: FESLEĞEN (Ocimum basilicum L.) UÇUCU YAĞININ PÜSKÜRTEREK KURUTMA TEKNİĞİ İLE MİKROENKAPSÜLASYONU VE MODEL ÜRÜNDE UYGULANMASI
  • 2010-2013
  • ANKARA ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)
    Tez adı: Karabiber (Piper nigrum L.) Oleorezinin Dondurarak Kurutma Tekniği ile Mikroenkapsülasyonu
  • 2005-2009
  • CELÂL BAYAR ÜNİVERSİTESİ

    MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ