Toggle navigation
Anasayfa
Türkçe
English
Akademisyenler
Kitaplar
Patentler
Projeler
Makaleler
Bildiriler
Sanatsal faaliyetler
Tezler
Toggle navigation
Profili
Kişisel Bilgiler
Kitaplar
Makaleler
Bildiriler
Projeler
Dersler
Yönetilen Tezler
Ödüller
Patentler
Üyelikler
Sanatsal faaliyetler
İdari Görevler
Üniversite Dışı Deneyim
Son güncelleme: 21.04.2024
229451
ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ
FİRUZE CEYLAN
OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ/KADİRLİ UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI/
Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı
Turizm
Gastronomi, Turizm İşletmeciliği, Sürdürülebilir Turizm
firuzeceylan[at]osmaniye.edu
214CB06C296988A3
Araştırmacı ID : 229451
ORCID:0000-0001-5789-4437
Birlikte çalıştığı kişiler
Akademik Görevler
2021
OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ
KADİRLİ UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
2017
ANKARA HACI BAYRAM VELİ ÜNİVERSİTESİ
TURİZM FAKÜLTESİ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
2015
OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ
KADİRLİ UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
Öğrenim Bilgisi
2019
ANKARA HACI BAYRAM VELİ ÜNİVERSİTESİ
TURİZM FAKÜLTESİ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
2017-2019
ANKARA HACI BAYRAM VELİ ÜNİVERSİTESİ
TURİZM FAKÜLTESİ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
Tez adı: YENİLEBİLİR OTLARIN YİYECEK HAZIRLAMADA KULLANIMI: TİRŞİK OTU (ARUM MACULATUM L.)
2007-2012
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ
TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU YİYECEK VE İÇECEK İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ
×
Araştırmacı Listem
Araştırmacı Listem
0