FİRUZE CEYLAN
ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ

FİRUZE CEYLAN

OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ/KADİRLİ UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI/

Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı Turizm Gastronomi, Turizm İşletmeciliği, Sürdürülebilir Turizm firuzeceylan[at]osmaniye.edu
Araştırmacı ID : 229451

ORCID:0000-0001-5789-4437

Birlikte çalıştığı yazarlarBirlikte çalıştığı kişiler
  • Akademik Görevler
  • 2021
  • OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ

    KADİRLİ UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
  • 2017
  • ANKARA HACI BAYRAM VELİ ÜNİVERSİTESİ

    TURİZM FAKÜLTESİ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
  • 2015
  • OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ

    KADİRLİ UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
  • Öğrenim Bilgisi
  • 2019
  • ANKARA HACI BAYRAM VELİ ÜNİVERSİTESİ

    TURİZM FAKÜLTESİ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
  • 2017-2019
  • ANKARA HACI BAYRAM VELİ ÜNİVERSİTESİ

    TURİZM FAKÜLTESİ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
    Tez adı: YENİLEBİLİR OTLARIN YİYECEK HAZIRLAMADA KULLANIMI: TİRŞİK OTU (ARUM MACULATUM L.)
  • 2007-2012
  • ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ

    TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU YİYECEK VE İÇECEK İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ