ÖZEN YUSUF ÖĞRETMEN
ÖĞRETİM GÖREVLİSİ (Unvan:Doçent) (UYGULAMALI BİRİM)

ÖZEN YUSUF ÖĞRETMEN

RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ/SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ/SU ÜRÜNLERİ AVLAMA VE İŞLEME TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ/İŞLEME TEKNOLOJİSİ ANABİLİM DALI/

Ziraat ve Orman ve Su Ürünleri Temel Alanı Su Ürünleri İşleme Teknolojileri ozenyusuf.ogretmen[at]erdogan.edu.tr
Araştırmacı ID : 261711

ORCID:0000-0002-1767-2693

Birlikte çalıştığı yazarlarBirlikte çalıştığı kişiler
  • Akademik Görevler
  • 2017
  • RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ

    SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ SU ÜRÜNLERİ AVLAMA VE İŞLEME TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ
  • Öğrenim Bilgisi
  • 2007-2015
  • SİNOP ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ SU ÜRÜNLERİ AVLAMA VE İŞLEME TEKNOLOJİSİ (DR)
    Tez adı: Kırmızı yosun (Gelidium latifolium, Bornet ex Hauck 1883)’xxdan üretilen agar agarın mevsimsel kalitesinin belirlenmesi
  • 2003-2007
  • ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ SU ÜRÜNLERİ AVLAMA VE İŞLEME TEKNOLOJİSİ (YL) (TEZLİ)
    Tez adı: Orta karadeniz bölgesi'nden toplanan farklı kırmızı alg türlerinden agar-agar üretimi ve kalitesinin belirlenmesi üzerine bir arastırma
  • 1997-2001
  • KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ

    RİZE SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ RİZE SU ÜRÜNLERİ PR.