GÜLSÜN ÖZYURT
PROFESÖR

GÜLSÜN ÖZYURT

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ/SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ/SU ÜRÜNLERİ AVLAMA VE İŞLEME TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ/İŞLEME TEKNOLOJİSİ ANABİLİM DALI/

Ziraat ve Orman ve Su Ürünleri Temel Alanı Su Ürünleri İşleme Teknolojileri
Araştırmacı ID : 102652

ORCID:0000-0003-1073-115X

Birlikte çalıştığı yazarlarBirlikte çalıştığı kişiler
  • Akademik Görevler
  • 2014
  • ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ

    SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ SU ÜRÜNLERİ AVLAMA VE İŞLEME TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ
  • 2009
  • ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ

    SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ SU ÜRÜNLERİ AVLAMA VE İŞLEME TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ
  • 2008
  • ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ

    SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ SU ÜRÜNLERİ AVLAMA VE İŞLEME TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ
  • 2005
  • ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ

    SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ SU ÜRÜNLERİ AVLAMA VE İŞLEME TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ
  • 1997
  • ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ

    SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ SU ÜRÜNLERİ AVLAMA VE İŞLEME TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ
  • Öğrenim Bilgisi
  • 1999-2005
  • ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ SU ÜRÜNLERİ (DR)
    Tez adı: Farklı avlama mevsimlerinin, deniz levreği (Dicentrarchus labrax Linne, 1758)’xxnin kimyasal kompozisyonu ve dondurularak depolamada (-18730C) kimyasal ve duyusal kalite kriterlerine etkileri
  • 1995-1999
  • ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ SU ÜRÜNLERİ (YL) (TEZLİ)
    Tez adı: Alabalık yemlerine yapılan DL-alanin ve betadin katkısının Gökkuşağı alabalığı (oncorhynchus mykiss, W. 1972) fingerliklerinin gelişme ve karkas kompozisyonu üzerine etkileri
  • 1991-1995
  • ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ

    SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ SU ÜRÜNLERİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ