ÜMRAN CANSU
DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ (Unvan:Doçent)

ÜMRAN CANSU

HARRAN ÜNİVERSİTESİ/ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ MESLEK YÜKSEKOKULU/GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ/GIDA TEKNOLOJİSİ PR./

Mühendislik Temel Alanı Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Biyoteknolojisi, Gıda Kimyası, Gıda Teknolojileri umrancansu[at]harran.edu.tr
Araştırmacı ID : 229790

ORCID:0000-0002-0504-8308

Birlikte çalıştığı yazarlarBirlikte çalıştığı kişiler
  • Akademik Görevler
  • 2015
  • HARRAN ÜNİVERSİTESİ

    ŞANLIURFA TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ
  • Öğrenim Bilgisi
  • 2014-2019
  • VAN YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR)
    Tez adı: Tavuk derisinden jelatin ekstraksiyonunda proses koşullarının kinetik ve termodinamik parametrelere etkisi
  • 2012-2014
  • YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)
    Tez adı: Tavuk kemiğinden osein ve jelatin eldesinin optimizasyonu
  • 2008-2012
  • YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ

    MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ