Toggle navigation
Anasayfa
Türkçe
English
Akademisyenler
Kitaplar
Patentler
Projeler
Makaleler
Bildiriler
Sanatsal faaliyetler
Tezler
Toggle navigation
Profili
Kişisel Bilgiler
Kitaplar
Makaleler
Bildiriler
Projeler
Dersler
Yönetilen Tezler
Ödüller
Patentler
Üyelikler
Sanatsal faaliyetler
İdari Görevler
Üniversite Dışı Deneyim
Son güncelleme: 16.05.2025
229790
DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ
(Unvan:Doçent)
ÜMRAN CANSU
HARRAN ÜNİVERSİTESİ/ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ MESLEK YÜKSEKOKULU/GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ/GIDA TEKNOLOJİSİ PR./
Mühendislik Temel Alanı
Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Gıda Biyoteknolojisi, Gıda Kimyası, Gıda Teknolojileri
umrancansu[at]harran.edu.tr
1D3FD63974E6F97A
Araştırmacı ID : 229790
ORCID:0000-0002-0504-8308
Birlikte çalıştığı kişiler
Akademik Görevler
2015
HARRAN ÜNİVERSİTESİ
ŞANLIURFA TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ
Öğrenim Bilgisi
2014-2019
VAN YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR)
Tez adı: Tavuk derisinden jelatin ekstraksiyonunda proses koşullarının kinetik ve termodinamik parametrelere etkisi
2012-2014
YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)
Tez adı: Tavuk kemiğinden osein ve jelatin eldesinin optimizasyonu
2008-2012
YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ
MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
×
Araştırmacı Listem
Araştırmacı Listem
0