GÜLSÜME BIÇAKCI
ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ

GÜLSÜME BIÇAKCI

BOLU ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ/MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI/

Mühendislik Temel Alanı Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Et Teknolojisi, Gıda Teknolojileri, Gıda Bilimi gulsumeozis[at]ibu.edu.tr
Araştırmacı ID : 110857

ORCID:0000-0002-4901-9787

Birlikte çalıştığı yazarlarBirlikte çalıştığı kişiler
  • Akademik Görevler
  • 2013
  • ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ

    MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
  • Öğrenim Bilgisi
  • 2014-2021
  • BOLU ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR)
    Tez adı: Fermente sucuklarda biyojen amin ve n-nitrozamin oluşumu üzerindeki bazı faktörlerin etkisi ve biyojen amin - N-nitrozamin ilişkisinin belirlenmesi
  • 2012-2014
  • ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)
    Tez adı: Bazı organik asit ve tuzlarının fermente sucuğun bazı özellikleri üzerindeki etkileri
  • 2007-2012
  • ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ

    MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ