BİLGE SAYIN BÖREKÇİ
DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ

BİLGE SAYIN BÖREKÇİ

ARDAHAN ÜNİVERSİTESİ/TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI/

Mühendislik Temel Alanı Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Fermantasyon Teknolojileri, Gıda Mikrobiyolojisi, Gıda Biyoteknolojisi bilgesayin[at]ardahan.edu.tr
Araştırmacı ID : 204925

ORCID:0000-0002-1898-0428

Birlikte çalıştığı yazarlarBirlikte çalıştığı kişiler
  • Akademik Görevler
  • 2021
  • ARDAHAN ÜNİVERSİTESİ

    TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
  • 2014
  • ARDAHAN ÜNİVERSİTESİ

    MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
  • Öğrenim Bilgisi
  • 2014-2020
  • ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR)
    Tez adı: Yerel Candida zeylanoides suşlarının sitrik asit üretim kapasitelerinin belirlenmesi
  • 2012-2013
  • ANKARA ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)
    Tez adı: Bazı anaerobik bakterilerin alkali proteazlarının özelliklerinin belirlenmesi
  • 2007-2011
  • ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ

    ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ