TOLGAHAN TABAK
ÖĞRETİM GÖREVLİSİ (DERS VERMEKLE GÖREVLİ)

TOLGAHAN TABAK

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ/EFLANİ MESLEK YÜKSEKOKULU/OTEL LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ/AŞÇILIK PR./

tolgahantabak[at]karabuk.edu.tr
Araştırmacı ID : 292155

ORCID:0000-0002-5292-6206

Birlikte çalıştığı yazarlarBirlikte çalıştığı kişiler
  • Akademik Görevler
  • 2020
  • KARABÜK ÜNİVERSİTESİ

    SAFRANBOLU TURİZM FAKÜLTESİ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
  • 2019
  • İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ

    GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
  • 2017
  • İSTANBUL GELİŞİM ÜNİVERSİTESİ

    UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
  • Öğrenim Bilgisi
  • 2019-2020
  • İSTANBUL AYVANSARAY ÜNİVERSİTESİ

    LİSANSÜSTÜ EĞİTİM ENSTİTÜSÜ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI (YL) (TEZLİ)
    Tez adı: Marine edilmiş ördek göğsü ve kaz ciğerinin aroma ve tat veren unsurlarının GC-MS ve LC-MS/MS yöntemleriyle incelenmesi
  • 2018-2019
  • İSTANBUL GEDİK ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI (YL) (TEZLİ)
  • 2014-2016
  • ANADOLU ÜNİVERSİTESİ

    İŞLETME FAKÜLTESİ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ
  • 2004-2006
  • BOLU ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ

    MENGEN MESLEK YÜKSEKOKULU OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ