GÜLİZ HASKARACA
DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ

GÜLİZ HASKARACA

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ/MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI/

Mühendislik Temel Alanı Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Et Teknolojisi, Gıda Teknolojileri gyaldirak[at]sakarya.edu.tr
Araştırmacı ID : 32142

ORCID:0000-0002-4641-866X

Birlikte çalıştığı yazarlarBirlikte çalıştığı kişiler
  • Öğrenim Bilgisi
  • 2011-2017
  • ANKARA ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR)
    Tez adı: Sous vide teknolojinin dönerin kalite karakteristikleri ve depolama stabilitesine etkisi
  • 2008-2011
  • SAKARYA ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)
    Tez adı: Doğal fermantasyonla üretilen şalgam suyunda farklı fermantasyon sıcaklığının biyojen amin oluşumu üzerine etkisi
  • 2004-2008
  • ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ

    ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ