TARIK YÖRÜKOĞLU
DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ

TARIK YÖRÜKOĞLU

KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ/SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU/OTEL LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ/AŞÇILIK PR./

Mühendislik Temel Alanı Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Fonksiyonel Gıdalar, Gıda Teknolojileri, Gıda Kimyası tarikyorukoglu[at]ksu.edu.tr
Araştırmacı ID : 305680

ORCID:0000-0001-8507-708X

Birlikte çalıştığı yazarlarBirlikte çalıştığı kişiler
  • Akademik Görevler
  • 2024
  • KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ

    SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU OTEL LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ
  • 2024
  • KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ

    MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
  • Öğrenim Bilgisi
  • 2012-2013
  • KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ BİYOMÜHENDİSLİK VE BİLİMLERİ (DR)
    Tez adı: Kırmızıbiberden isot yapım aşamalarının aflatoksin parçalanması üzerine etkisinin araştırılması
  • 2010-2012
  • KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)
    Tez adı: Maraş tarhanasının bazı özelliklerinin belirlenmesi
  • 2001-2004
  • EGE ÜNİVERSİTESİ

    MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
  • 1997-2001
  • ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ

    MESLEK YÜKSEKOKULU TEKNİK PROGRAMLAR BÖLÜMÜ