Toggle navigation
Anasayfa
Türkçe
English
Akademisyenler
Kitaplar
Patentler
Projeler
Makaleler
Bildiriler
Sanatsal faaliyetler
Tezler
Toggle navigation
Profili
Kişisel Bilgiler
Kitaplar
Makaleler
Bildiriler
Projeler
Dersler
Yönetilen Tezler
Ödüller
Patentler
Üyelikler
Sanatsal faaliyetler
İdari Görevler
Üniversite Dışı Deneyim
Son güncelleme: 20.06.2024
56451
DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ
YASEMİN ÇELEBİ
UŞAK ÜNİVERSİTESİ/EŞME MESLEK YÜKSEKOKULU/GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ/GIDA TEKNOLOJİSİ PR./
Mühendislik Temel Alanı
Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Et Teknolojisi, Gıda Teknolojileri
yasemin.sezer[at]usak.edu.tr
0FB95DCCF7249171
Araştırmacı ID : 56451
ORCID:0000-0002-4495-0206
Birlikte çalıştığı kişiler
Akademik Görevler
2021
UŞAK ÜNİVERSİTESİ
EŞME MESLEK YÜKSEKOKULU GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ
2009-2021
OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
Öğrenim Bilgisi
2013-2018
GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR)
Tez adı: An investigation of changes in safety and quality of sucuk stuffed into active casing films
2009-2012
ERCİYES ÜNİVERSİTESİ
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)
Tez adı: Fermente sucuktan izole edilen bazı laktik asit bakterilerinin starter kültür olarak kullanım potansiyelinin belirlenmesi
2005-2009
EGE ÜNİVERSİTESİ
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
×
Araştırmacı Listem
Araştırmacı Listem
0