YASEMİN ÇELEBİ
DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ

YASEMİN ÇELEBİ

UŞAK ÜNİVERSİTESİ/EŞME MESLEK YÜKSEKOKULU/GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ/GIDA TEKNOLOJİSİ PR./

Mühendislik Temel Alanı Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Et Teknolojisi, Gıda Teknolojileri yasemin.sezer[at]usak.edu.tr
Araştırmacı ID : 56451

ORCID:0000-0002-4495-0206

Birlikte çalıştığı yazarlarBirlikte çalıştığı kişiler
  • Akademik Görevler
  • 2021
  • UŞAK ÜNİVERSİTESİ

    EŞME MESLEK YÜKSEKOKULU GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ
  • 2009-2021
  • OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ

    MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
  • Öğrenim Bilgisi
  • 2013-2018
  • GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR)
    Tez adı: An investigation of changes in safety and quality of sucuk stuffed into active casing films
  • 2009-2012
  • ERCİYES ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)
    Tez adı: Fermente sucuktan izole edilen bazı laktik asit bakterilerinin starter kültür olarak kullanım potansiyelinin belirlenmesi
  • 2005-2009
  • EGE ÜNİVERSİTESİ

    MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ