SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ BESLENME VE DİYETETİK BÖLÜMÜ
2017-2020
KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ
SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ BESLENME VE DİYETETİK BÖLÜMÜ
2009
MERSİN ÜNİVERSİTESİ
MUT MESLEK YÜKSEKOKULU
2005
BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ
ÇAYCUMA GIDA VE TARIM MESLEK YÜKSEKOKULU
Öğrenim Bilgisi
2009-2014
SELÇUK ÜNİVERSİTESİ
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR)
Tez adı: Farklı olgunlaşma dönemlerinde hasat edilen buğdaylardan elde edilen unların somun ve yufka ekmeklerinin teknolojik ve besinsel özellikleri üzerine etkileri