HACER LEVENT
DOÇENT

HACER LEVENT

KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ/SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ/BESLENME VE DİYETETİK BÖLÜMÜ/BESLENME BİLİMLERİ ANABİLİM DALI/

Mühendislik Temel Alanı Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Tahıl Teknolojisi, Gıda Teknolojileri, Gıda Bilimi hacerlevent[at]kmu.edu.tr
Araştırmacı ID : 137884

ORCID:0000-0002-7321-5577

Birlikte çalıştığı yazarlarBirlikte çalıştığı kişiler
  • Akademik Görevler
  • 2020
  • KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ

    SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ BESLENME VE DİYETETİK BÖLÜMÜ
  • 2017-2020
  • KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ

    SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ BESLENME VE DİYETETİK BÖLÜMÜ
  • 2009
  • MERSİN ÜNİVERSİTESİ

    MUT MESLEK YÜKSEKOKULU
  • 2005
  • BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ

    ÇAYCUMA GIDA VE TARIM MESLEK YÜKSEKOKULU
  • Öğrenim Bilgisi
  • 2009-2014
  • SELÇUK ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR)
    Tez adı: Farklı olgunlaşma dönemlerinde hasat edilen buğdaylardan elde edilen unların somun ve yufka ekmeklerinin teknolojik ve besinsel özellikleri üzerine etkileri
  • 2003-2005
  • SELÇUK ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)
    Tez adı: Farklı kaynaklardan elde edilen besinsel liflerin bisküvi kalitesi üzerine etkilerinin karşılaştırılması
  • 2002-2006
  • ANADOLU ÜNİVERSİTESİ

    İŞLETME FAKÜLTESİ İŞLETME BÖLÜMÜ
  • 1990-1995
  • HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ

    MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ