ENES KAVRUT
DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ

ENES KAVRUT

IĞDIR ÜNİVERSİTESİ/TURİZM FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI/

Mühendislik Temel Alanı Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda ve Beslenme Bilimi enes.kavrut[at]igdir.edu.tr
Araştırmacı ID : 274575

ORCID:0000-0003-1808-9309

Birlikte çalıştığı yazarlarBirlikte çalıştığı kişiler
  • Akademik Görevler
  • 2024
  • IĞDIR ÜNİVERSİTESİ

    TURİZM FAKÜLTESİ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
  • 2017
  • IĞDIR ÜNİVERSİTESİ

    IĞDIR MESLEK YÜKSEKOKULU OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ
  • Öğrenim Bilgisi
  • 2023
  • IĞDIR ÜNİVERSİTESİ

    LİSANSÜSTÜ EĞİTİM ENSTİTÜSÜ BİYOMÜHENDİSLİK VE BİLİMLERİ (DR)
  • 2018-2022
  • KAFKAS ÜNİVERSİTESİ

    VETERİNER FAKÜLTESİ GIDA GÜVENLİĞİ VE HALK SAĞLIĞI BÖLÜMÜ
    Tez adı: Hazır köftelerde yenilebilir film ambalajlamanın escherichia coli o157: H7 üzerine antimikrobiyal etkisi
  • 2013-2015
  • ANADOLU ÜNİVERSİTESİ

    AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ VETERİNERLİK BÖLÜMÜ
  • 2012-2015
  • IĞDIR ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)
    Tez adı: Glutensiz revani üretimi üzerine bir araştırma
  • 2005-2009
  • YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ

    ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ