Toggle navigation
Anasayfa
Türkçe
English
Akademisyenler
Kitaplar
Patentler
Projeler
Makaleler
Bildiriler
Sanatsal faaliyetler
Tezler
Toggle navigation
Profili
Kişisel Bilgiler
Kitaplar
Makaleler
Bildiriler
Projeler
Dersler
Yönetilen Tezler
Ödüller
Patentler
Üyelikler
Sanatsal faaliyetler
İdari Görevler
Üniversite Dışı Deneyim
Son güncelleme: 09.01.2024
15443
DOÇENT
ALİ GÜCÜKOĞLU
ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ/VETERİNER FAKÜLTESİ/BESİN HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ/VETERİNERLİK GIDA HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ ANABİLİM DALI/
Sağlık Bilimleri Temel Alanı
Veteriner Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
aligucuk[at]omu.edu.tr
0649F8DF29B14BAF
Araştırmacı ID : 15443
ORCID:0000-0002-8465-7768
Birlikte çalıştığı kişiler
Akademik Görevler
2017
ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ
VETERİNER FAKÜLTESİ BESİN HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ
2007
ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ
VETERİNER FAKÜLTESİ BESİN HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ
2004
ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ
VETERİNER FAKÜLTESİ BESİN HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ
Öğrenim Bilgisi
2001-2007
ANKARA ÜNİVERSİTESİ
SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ VETERİNERLİK GIDA HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ (DR)
Tez adı: Türk fermente sucuğunda farklı starter kültür ve olgunlaşma sıcaklıklarının biyojen amin oluşumu üzerine etkisi
1996-2001
ANKARA ÜNİVERSİTESİ
VETERİNER FAKÜLTESİ VETERİNER PR.
1996-2001
ANKARA ÜNİVERSİTESİ
VETERİNER FAKÜLTESİ VETERİNER PR.
×
Araştırmacı Listem
Araştırmacı Listem
0