ALİ GÜCÜKOĞLU
DOÇENT

ALİ GÜCÜKOĞLU

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ/VETERİNER FAKÜLTESİ/BESİN HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ/VETERİNERLİK GIDA HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ ANABİLİM DALI/

Sağlık Bilimleri Temel Alanı Veteriner Gıda Hijyeni ve Teknolojisi aligucuk[at]omu.edu.tr
Araştırmacı ID : 15443

ORCID:0000-0002-8465-7768

Birlikte çalıştığı yazarlarBirlikte çalıştığı kişiler
  • Akademik Görevler
  • 2017
  • ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ

    VETERİNER FAKÜLTESİ BESİN HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ
  • 2007
  • ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ

    VETERİNER FAKÜLTESİ BESİN HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ
  • 2004
  • ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ

    VETERİNER FAKÜLTESİ BESİN HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ
  • Öğrenim Bilgisi
  • 2001-2007
  • ANKARA ÜNİVERSİTESİ

    SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ VETERİNERLİK GIDA HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ (DR)
    Tez adı: Türk fermente sucuğunda farklı starter kültür ve olgunlaşma sıcaklıklarının biyojen amin oluşumu üzerine etkisi
  • 1996-2001
  • ANKARA ÜNİVERSİTESİ

    VETERİNER FAKÜLTESİ VETERİNER PR.
  • 1996-2001
  • ANKARA ÜNİVERSİTESİ

    VETERİNER FAKÜLTESİ VETERİNER PR.