SÜLEYMAN BAYAR
ÖĞRETİM GÖREVLİSİ (DERS VERMEKLE GÖREVLİ)

SÜLEYMAN BAYAR

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ/NACİ TOPÇUOĞLU MESLEK YÜKSEKOKULU/GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ/UN VE UNLU MAMULLER TEKNOLOJİSİ PR./

Fen Bilimleri ve Matematik Temel Alanı Biyoloji Mikrobiyoloji, Biyoteknoloji, Bakteriyoloji sbayar[at]gantep.edu.tr
Araştırmacı ID : 57193

ORCID:0000-0002-2337-9194

Birlikte çalıştığı yazarlarBirlikte çalıştığı kişiler
  • Akademik Görevler
  • 2011
  • GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ

    NACİ TOPÇUOĞLU MESLEK YÜKSEKOKULU GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ
  • Öğrenim Bilgisi
  • 2011-2023
  • KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ

    FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ BİYOLOJİ BÖLÜMÜ
    Tez adı: Probiyotik kültür kullanımının geleneksel Adıyaman basma peynirinin bazı özellikleri üzerine etkisinin belirlenmesi