ALİ ŞEN
DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ

ALİ ŞEN

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ/TURİZM FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI/

Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı Turizm Gastronomi ve Mutfak Sanatları ali.sen[at]selcuk.edu.tr
Araştırmacı ID : 227254

ORCID:0000-0002-4310-362X

Birlikte çalıştığı yazarlarBirlikte çalıştığı kişiler
  • Akademik Görevler
  • 2025
  • SELÇUK ÜNİVERSİTESİ

    TURİZM FAKÜLTESİ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
  • 2022-2025
  • KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ

    UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
  • 2015-2022
  • KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ

    SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ
  • Öğrenim Bilgisi
  • 2017-2020
  • SELÇUK ÜNİVERSİTESİ

    SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ BESİN HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ (DR)
    Tez adı: Farklı pişirme yöntemlerinin deniz, tatlı su ve kültür ortamlarında yetişmiş levrek balıklarının bazı besin kompozisyonları üzerine etkisi
  • 2008-2011
  • SELÇUK ÜNİVERSİTESİ

    SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ BESLENME EĞİTİMİ (YL) (TEZLİ)
    Tez adı: Konya ve Mersin il merkezlerinde yaşayan bireylerin balık tüketimi konusundaki alışkanlık ve bilgi düzeylerinin karşılaştırılması
  • 2003-2007
  • SELÇUK ÜNİVERSİTESİ

    MESLEKİ EĞİTİM FAKÜLTESİ ÇOCUK GELİŞİMİ VE EV YÖNETİMİ EĞİTİMİ BÖLÜMÜ