BERAAT ÖZÇELİK

PROFESÖR BERAAT ÖZÇELİK

İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ/KİMYA-METALURJİ FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI/

Mühendislik Temel Alanı Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Kimyası , Meyve-Sebze Teknolojisi , Gıda Teknolojileri
Dönem Ders Adı Dili Saat
2020-2021 Gıda Kontrolü ve Hijyeni Türkçe 2
Dönem Ders Adı Dili Saat
2023-2024 İleri Genetik Türkçe 3
2022-2023 Gıda ve Beslenme Türkçe 3
2022-2023 Türkiye'nin Biyolojik Zenginlikleri Türkçe 3
2022-2023 Su Bitkileri Türkçe 3
2021-2022 Zehirli Hayvanlar ve Zehirleri Türkçe 2
2021-2022 Hayvan Toksinleri Türkçe 2
2021-2022 Evrim Türkçe 2
2020-2021 Kariyer Planlama Türkçe 2
Dönem Ders Adı Dili Saat
2021-2022 Tez Çalışması Türkçe 1
2020-2021 Su Kalitesi ve Su Kirliliği Türkçe 3
2020-2021 Fonksiyonel Gıdalar Türkçe 3
2020-2021 Su Örneği Alma ve Analiz Yöntemleri Türkçe 3
2020-2021 Endüstriyel Biyoteknoloji Türkçe 3
2020-2021 İleri Besin Kimyası Türkçe 3
2020-2021 Biyonanoteknoloji Türkçe 3
2020-2021 İleri Gıda Mikrobiyolojisi Türkçe 3
2020-2021 Gıda Enzimolojisi Türkçe 3
2020-2021 Biyoteknolojide Kullanılan Malzemeler Türkçe 3
2020-2021 Gıda Toksikolojisi Türkçe 3
2020-2021 Su Kirliliğinde Biyodeneyler Türkçe 3
2020-2021 Gıda Biyoteknolojisi Türkçe 3
2020-2021 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri Türkçe 3
2019-2020 İleri Besin Kimyası Türkçe 3
2019-2020 Endüstriyel Biyoteknoloji Türkçe 3
2019-2020 Su Örneği Alma ve Analiz Yöntemleri Türkçe 3
2019-2020 Su Kalitesi ve Su Kirliliği Türkçe 3
2019-2020 Su Kirliliğinde Biyodeneyler Türkçe 3
2019-2020 Uzmanlık Alan Türkçe 4
2019-2020 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri Türkçe 3
2018-2019 Uzmanlık Alan Türkçe 4
2018-2019 Su Kalitesi ve Su Kirliliği Türkçe 3
2018-2019 Su Kirliliğinde Biyodeneyler Türkçe 3
2018-2019 Su Örneği Alma ve Analiz Yöntemleri Türkçe 3
2018-2019 İleri Besin Kimyası Türkçe 3
2018-2019 Endüstriyel Biyoteknoloji Türkçe 1
2018-2019 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri Türkçe 3