2021-2022 |
Tez Çalışması |
Türkçe |
1 |
2020-2021 |
Su Kalitesi ve Su Kirliliği |
Türkçe |
3 |
2020-2021 |
Fonksiyonel Gıdalar |
Türkçe |
3 |
2020-2021 |
Su Örneği Alma ve Analiz Yöntemleri |
Türkçe |
3 |
2020-2021 |
Endüstriyel Biyoteknoloji |
Türkçe |
3 |
2020-2021 |
İleri Besin Kimyası |
Türkçe |
3 |
2020-2021 |
Biyonanoteknoloji |
Türkçe |
3 |
2020-2021 |
İleri Gıda Mikrobiyolojisi |
Türkçe |
3 |
2020-2021 |
Gıda Enzimolojisi |
Türkçe |
3 |
2020-2021 |
Biyoteknolojide Kullanılan Malzemeler |
Türkçe |
3 |
2020-2021 |
Gıda Toksikolojisi |
Türkçe |
3 |
2020-2021 |
Su Kirliliğinde Biyodeneyler |
Türkçe |
3 |
2020-2021 |
Gıda Biyoteknolojisi |
Türkçe |
3 |
2020-2021 |
Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri |
Türkçe |
3 |
2019-2020 |
İleri Besin Kimyası |
Türkçe |
3 |
2019-2020 |
Endüstriyel Biyoteknoloji |
Türkçe |
3 |
2019-2020 |
Su Örneği Alma ve Analiz Yöntemleri |
Türkçe |
3 |
2019-2020 |
Su Kalitesi ve Su Kirliliği |
Türkçe |
3 |
2019-2020 |
Su Kirliliğinde Biyodeneyler |
Türkçe |
3 |
2019-2020 |
Uzmanlık Alan |
Türkçe |
4 |
2019-2020 |
Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri |
Türkçe |
3 |
2018-2019 |
Uzmanlık Alan |
Türkçe |
4 |
2018-2019 |
Su Kalitesi ve Su Kirliliği |
Türkçe |
3 |
2018-2019 |
Su Kirliliğinde Biyodeneyler |
Türkçe |
3 |
2018-2019 |
Su Örneği Alma ve Analiz Yöntemleri |
Türkçe |
3 |
2018-2019 |
İleri Besin Kimyası |
Türkçe |
3 |
2018-2019 |
Endüstriyel Biyoteknoloji |
Türkçe |
1 |
2018-2019 |
Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri |
Türkçe |
3 |