Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı / Turizm / Gastronomi ve Mutfak Sanatları için arama sonuçları Arama sonucu: 654 sonuç bulundu
MERVE ONUR ORCID
DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ

MERVE ONUR

KAYSERİ ÜNİVERSİTESİ/UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI/

Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı   Turizm Gastronomi ve Mutfak Sanatları ; Sürdürülebilir Turizm ; Turizm Pazarlaması
merveonur[at]kayseri.edu.tr
OĞUZ DOĞAN ORCID
DOÇENT

OĞUZ DOĞAN

ANTALYA BİLİM ÜNİVERSİTESİ/TURİZM FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI PR. /

Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı   Turizm Turizm İşletmeciliği ; Otel İşletmeciliği ; Gastronomi ve Mutfak Sanatları
oguz.dogan[at]antalya.edu.tr
ALİ SOLUNOĞLU ORCID
DOÇENT

ALİ SOLUNOĞLU

BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ/BURHANİYE UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI/

Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı   Turizm Gastronomi ve Mutfak Sanatları ; Turizm Pazarlaması ; Turizm İşletmeciliği
alisolunoglu[at]balikesir.edu.tr
ALPER ATEŞ ORCID
PROFESÖR

ALPER ATEŞ

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ/TURİZM FAKÜLTESİ/TURİZM REHBERLİĞİ BÖLÜMÜ/TURİZM REHBERLİĞİ ANABİLİM DALI/

Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı   Turizm Turizm Pazarlaması ; Gastronomi ve Mutfak Sanatları ; Turizm İşletmeciliği
alpera[at]selcuk.edu.tr
SERCAN ARAS ORCID
DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ (Unvan:Doçent)

SERCAN ARAS

NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ/TURİZM FAKÜLTESİ/TURİZM REHBERLİĞİ BÖLÜMÜ/TURİZM REHBERLİĞİ ANABİLİM DALI/

Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı   Turizm Turizm İşletmeciliği ; Turizm Rehberliği ; Gastronomi ve Mutfak Sanatları
saras[at]erbakan.edu.tr
FERAH ÖZKÖK ORCID
PROFESÖR

FERAH ÖZKÖK

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ/TURİZM FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI/

Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı   Turizm Gastronomi ve Mutfak Sanatları ; Turizm Ekonomisi ; Sürdürülebilir Turizm
ferahozkok[at]yahoo.com
TOLGAHAN DOĞAN ORCID
ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ

TOLGAHAN DOĞAN

MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ/TURİZM FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI/

Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı   Turizm Gastronomi ve Mutfak Sanatları
tolgahandogan[at]artuklu.edu.tr
BURAK ÇITAK ORCID
ÖĞRETİM GÖREVLİSİ

BURAK ÇITAK

BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ/MESLEK YÜKSEKOKULU/OTEL LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ/AŞÇILIK PR./

Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı   Turizm Gastronomi ve Mutfak Sanatları ; Turizm İşletmeciliği
burak.citak[at]bilecik.edu.tr
SELAY TUĞBA ULU ORCID
ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ

SELAY TUĞBA ULU

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ/GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI PR. /

Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı   Turizm Gastronomi ve Mutfak Sanatları
selaytugbaulu[at]arel.edu.tr
GÜRKAN KALKAN ORCID
DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ

GÜRKAN KALKAN

ISPARTA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ/ISPARTA MESLEK YÜKSEKOKULU/OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ/AŞÇILIK PR./

Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı   Turizm Turizm İşletmeciliği ; Gastronomi ve Mutfak Sanatları
gurkankalkan[at]isparta.edu.tr
BERKAN BAŞAR ORCID
DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ

BERKAN BAŞAR

ORDU ÜNİVERSİTESİ/AYBASTI MESLEK YÜKSEKOKULU/OTEL LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ/AŞÇILIK PR./

Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı   Turizm Turizm Pazarlaması ; Gastronomi ve Mutfak Sanatları ; Rekreasyon Yönetimi
EVİN İPEK COŞKUN ORCID
ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ

EVİN İPEK COŞKUN

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ/TURİZM FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI/

Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı   Turizm Gastronomi ve Mutfak Sanatları ; Sürdürülebilir Turizm
evin.coskun[at]kocaeli.edu.tr
FERİDUN AYDINLI ORCID
ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ

FERİDUN AYDINLI

ANTALYA BİLİM ÜNİVERSİTESİ/TURİZM FAKÜLTESİ/TURİZM İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ/TURİZM İŞLETMECİLİĞİ PR. /

Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı   Turizm Turizm İşletmeciliği ; Otel İşletmeciliği ; Gastronomi ve Mutfak Sanatları
feridun.aydinli[at]antalya.edu.tr
NESLİHAN AYBİKE HÖKELEKLİ ORCID
ÖĞRETİM GÖREVLİSİ

NESLİHAN AYBİKE HÖKELEKLİ

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ/YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU/YABANCI DİLLER BÖLÜMÜ/YABANCI DİLLER ANABİLİM DALI/

Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı   Turizm Gastronomi ve Mutfak Sanatları
OSMAN NURİ ÖZDOĞAN ORCID
PROFESÖR

OSMAN NURİ ÖZDOĞAN

AYDIN ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ/TURİZM FAKÜLTESİ/TURİZM İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ/TURİZM İŞLETMECİLİĞİ ANABİLİM DALI/

Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı   Turizm Gastronomi ve Mutfak Sanatları ; Otel İşletmeciliği ; Turizm İşletmeciliği
onozdogan[at]adu.edu.tr
ONUR TUGAY ORCID
ÖĞRETİM GÖREVLİSİ

ONUR TUGAY

SAKARYA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ/SAPANCA TURİZM MESLEK YÜKSEKOKULU/OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ/PASTACILIK VE EKMEKÇİLİK PR./

Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı   Turizm Gastronomi ve Mutfak Sanatları
onurtugay[at]subu.edu.tr
SAADET PINAR TEMİZKAN ORCID
PROFESÖR

SAADET PINAR TEMİZKAN

ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ/TURİZM FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI/

Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı   Turizm Turizm Rehberliği ; Gastronomi ve Mutfak Sanatları ; Turizm Pazarlaması
sptemizkan[at]ogu.edu.tr
SERAP NAZIR ORCID
DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ

SERAP NAZIR

BEYKOZ ÜNİVERSİTESİ/SANAT VE TASARIM FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI PR. /

Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı   Turizm Gastronomi ve Mutfak Sanatları
serapnazir[at]beykoz.edu.tr
ECE KONAKLIOĞLU ORCID
PROFESÖR

ECE KONAKLIOĞLU

ANKARA HACI BAYRAM VELİ ÜNİVERSİTESİ/TURİZM FAKÜLTESİ/TURİZM İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ/TURİZM İŞLETMECİLİĞİ ANABİLİM DALI/

Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı   Turizm Turizm İşletmeciliği ; Sürdürülebilir Turizm ; Gastronomi ve Mutfak Sanatları
ece.konaklioglu[at]hbv.edu.tr
AHMET YARIŞ ORCID
DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ (Unvan:Doçent)

AHMET YARIŞ

MERSİN ÜNİVERSİTESİ/TURİZM FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI/

Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı   Turizm Gastronomi ve Mutfak Sanatları ; Turizm İşletmeciliği ; Sürdürülebilir Turizm