207125 |  |  DOÇENTONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ/MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA BİLİMLERİ ANABİLİM DALI/ Mühendislik Temel Alanı Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Mikrobiyolojisi ; Gıda Biyoteknolojisi ; Fermantasyon Teknolojileri | nilgun.ozdemir[at]omu.edu.tr | 79C4D3FBA87ECA5A |
19591 |  |  PROFESÖRAKDENİZ ÜNİVERSİTESİ/MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/SÜT TEKNOLOJİSİ ANABİLİM DALI/ Mühendislik Temel Alanı Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Süt ve Süt Ürünleri Teknolojisi ; Fonksiyonel Gıdalar ; Fermantasyon Teknolojileri | | 859FF7F3083ED598 |
12087 |  |  PROFESÖRHACETTEPE ÜNİVERSİTESİ/MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA TEKNOLOJİSİ ANABİLİM DALI/ Mühendislik Temel Alanı Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Mikrobiyolojisi ; Gıda Biyoteknolojisi ; Fermantasyon Teknolojileri | | A15FEBBEFA24DA1A |
136052 |  |  PROFESÖRSAKARYA ÜNİVERSİTESİ/MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI/ Mühendislik Temel Alanı Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda ve Beslenme Bilimi ; Fonksiyonel Gıdalar ; Fermantasyon Teknolojileri | omcad[at]sakarya.edu.tr | 34617A111CCBD893 |
144623 |  |  DOÇENTGEBZE TEKNİK ÜNİVERSİTESİ/BİYOTEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ/BİYOTEKNOLOJİ ANABİLİM DALI / Mühendislik Temel Alanı Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Fermantasyon Teknolojileri ; Gıda Biyoteknolojisi | mugehosoglu[at]gtu.edu.tr | 0B1CC21322BAB6FD |
300952 |  |  ÖĞRETİM GÖREVLİSİKÜTAHYA DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ/PAZARLAR MESLEK YÜKSEKOKULU/GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ/GIDA TEKNOLOJİSİ PR./ Mühendislik Temel Alanı Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Biyoteknolojisi ; Fermantasyon Teknolojileri ; Gıda Mikrobiyolojisi | hilal.kilmanoglu[at]dpu.edu.tr | 700A037F29D2C122 |
163323 |  |  PROFESÖRALANYA ÜNİVERSİTESİ/SANAT VE TASARIM FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI PR. / Mühendislik Temel Alanı Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Fermantasyon Teknolojileri ; Gıda Biyoteknolojisi ; Temel İşlemler | | DEF501485BFD6235 |
26899 |  |  PROFESÖRBURDUR MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ/MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA BİLİMLERİ ANABİLİM DALI/ Mühendislik Temel Alanı Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Biyoteknolojisi ; Gıda Mikrobiyolojisi ; Fermantasyon Teknolojileri | gkilic[at]mehmetakif.edu.tr | 706ED9A7EEB6DCA5 |
285021 |  |  DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİATATÜRK ÜNİVERSİTESİ/ZİRAAT FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI/ Mühendislik Temel Alanı Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Mikrobiyolojisi ; Gıda Biyoteknolojisi ; Fermantasyon Teknolojileri | hacer.meral[at]atauni.edu.tr | 13B2B032D60BF307 |
331581 |  |  ARAŞTIRMA GÖREVLİSİÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ/FEN FAKÜLTESİ/MOLEKÜLER BİYOLOJİ VE GENETİK BÖLÜMÜ/BİYOTEKNOLOJİ ANABİLİM DALI/ Mühendislik Temel Alanı Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Biyoteknolojisi ; Gıda Mikrobiyolojisi ; Fermantasyon Teknolojileri | hasan.uzkuc[at]comu.edu.tr | FFC7FA93BE3B313A |
24972 |  |  DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİHİTİT ÜNİVERSİTESİ/MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA BİLİMİ ANABİLİM DALI/ Mühendislik Temel Alanı Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Biyoteknolojisi ; Fermantasyon Teknolojileri ; Gıda Teknolojileri | nedimalbayrak[at]hitit.edu.tr | A6D9D97F0760986D |
17528 |  |  PROFESÖRSÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ/MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA BİLİMLERİ ANABİLİM DALI/ Mühendislik Temel Alanı Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Mikrobiyolojisi ; Fermantasyon Teknolojileri ; Gıda Teknolojileri | hakankuleasan[at]sdu.edu.tr | 0E6DE52DCEE1CCDC |
10239 |  |  PROFESÖRBURSA ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ/ZİRAAT FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA TEKNOLOJİSİ ANABİLİM DALI/ Mühendislik Temel Alanı Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Biyoteknolojisi ; Fermantasyon Teknolojileri ; Gıda Mikrobiyolojisi | ozang[at]uludag.edu.tr | C248C5E447274E48 |
204925 |  |  DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİARDAHAN ÜNİVERSİTESİ/TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI/ Mühendislik Temel Alanı Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Fermantasyon Teknolojileri ; Gıda Mikrobiyolojisi ; Gıda Biyoteknolojisi | bilgesayin[at]ardahan.edu.tr | 1B8AEC4C079D137D |
41253 |  |  DOÇENTNEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ/MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI/ Mühendislik Temel Alanı Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Fermantasyon Teknolojileri ; Meyve-Sebze Teknolojisi | kemalsen[at]nevsehir.edu.tr | 858DA7DC1238B83C |
102500 |  | PROFESÖRİSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ/KİMYA-METALURJİ FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI/ Mühendislik Temel Alanı Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Fermantasyon Teknolojileri ; Gıda Mikrobiyolojisi ; Gıda Teknolojileri | basaranakocakp[at]itu.edu.tr | 5BFCED5971A89841 |
384676 |  |  ARAŞTIRMA GÖREVLİSİİZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ/MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI/ Mühendislik Temel Alanı Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Bilimi ; Gıda Kimyası ; Fermantasyon Teknolojileri | hazalozhanli[at]iyte.edu.tr | E2E828FF83E33AF7 |
110238 |  |  DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ/MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA BİLİMLERİ ANABİLİM DALI/ Mühendislik Temel Alanı Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Fermantasyon Teknolojileri ; Gıda Biyoteknolojisi ; Gıda Kimyası | mdarici[at]cu.edu.tr | 4B3C03707A996E86 |
135921 |  |  DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ (Unvan:Doçent) YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ/KİMYA-METALURJİ FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI/ Mühendislik Temel Alanı Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Tahıl Teknolojisi ; Fermantasyon Teknolojileri ; Gıda Mikrobiyolojisi | ozulkug[at]yildiz.edu.tr | 8CA66FF58E28B057 |
222829 |  |  DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİBURDUR MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ/BURDUR GIDA TARIM VE HAYVANCILIK MESLEK YÜKSEKOKULU/GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ/GIDA TEKNOLOJİSİ PR./ Mühendislik Temel Alanı Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Mikrobiyolojisi ; Fermantasyon Teknolojileri ; Fonksiyonel Gıdalar | perturkmen[at]mehmetakif.edu.tr | 9A6C1B23EC03F0CC |