122604 | DOÇENTHÜRRİYET ÇİMENARDAHAN ÜNİVERSİTESİ/TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI/Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı Turizm Turizm İşletmeciliği ; Sürdürülebilir Turizm ; Gastronomi | hurriyetcimen[at]ardahan.edu.tr | 337D4D4837045027 | |
365899 | ÖĞRETİM GÖREVLİSİSALİH ÇAKICIARDAHAN ÜNİVERSİTESİ/TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI/Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı Turizm Gastronomi ve Mutfak Sanatları | salihcakici[at]ardahan.edu.tr | F45404CAC8561A99 | |
365898 | ÖĞRETİM GÖREVLİSİSAMET MISIRARDAHAN ÜNİVERSİTESİ/TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI/Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı Turizm Gastronomi ve Mutfak Sanatları | sametmisir[at]ardahan.edu.tr | AD203139BECEFA17 | |
204925 | DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİBİLGE SAYIN BÖREKÇİARDAHAN ÜNİVERSİTESİ/TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI/Mühendislik Temel Alanı Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Fermantasyon Teknolojileri ; Gıda Mikrobiyolojisi ; Gıda Biyoteknolojisi | bilgesayin[at]ardahan.edu.tr | 1B8AEC4C079D137D | |
335856 | DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİDUYGU ALP BALTAKESMEZARDAHAN ÜNİVERSİTESİ/TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI/Mühendislik Temel Alanı Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Biyoteknolojisi ; Gıda Mikrobiyolojisi ; Fermantasyon Teknolojileri | duygualp[at]ardahan.edu.tr | A9720A3A2FD8D814 |